Картопляний салат класичний
(покроковий рецепт з фото)
Особливо популярний картопляний салат класичний в США, але і на нашій кухні він прижився добре і користується особливою популярністю в сезон молодої картоплі. Ось і ви спробуйте!
Дуже важливо, щоб для цього салату картопля зварилася і не розвалився. Крім цього, молода картопля повинен бути добре вимитий, після чого він вариться і шинку в салат в шкірці. За смаком в салат деякі також додають солоний огірочок, зелень і зелену цибулю. І найголовніше - соус, який готується на основі майонезу, гірчиці і спецій.
- Молода картопля - 1 кілограм
- Яйця - 4 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Селера - 2 штуки
- Майонез - 200 грам
- Дижонская гірчиця - 20 грам
- Гірчиця з насінням - 20 грам
- Цибуля - 1 штук
1. Зараз почався сезон молодої картоплі і цей салат стає особливо популярний. Готується він на основі соусу (майонез з гірчицею і спеціями) з додаванням овочів і яєць.
2. Відразу нам потрібно відварити картоплю, але не стріляти в нього kozhitsu. Я завжди беру "воскові" сорту картоплі і тільки ретельно мою бульби. Відварюємо овоч до готовності, після чого даємо йому охолонути.
3. Нарізаємо його прямо з шкіркою на частини середнього розміру.
3. Шаткуємо дрібно селера, відправляємо його до картоплі. Я використовую зазвичай не більше двох черешків.
4. Також шаткуємо дрібно синій цибуля (найкраще брати кримську цибулю), додаємо його до інших овочів.
5. Нарізаємо болгарський перець, змішуємо його з іншими овочами.
6. На завершення - подрібнюємо яйця. Я ріжу їх досить крупно.
7. Тепер нам потрібно приготувати соус: змішуємо майонез з двома видами гірчиці, додаємо спеції за смаком і даємо нашому соусу трохи постояти.
8. Змішуємо наші овочі з майонезом і відправляємо салат в холодильник, щоб він просочився.
9. Салат виходить неймовірно легким і в той же час ситним. При бажанні можна додати в нього зелену цибулю і зелень.