Картопляні млинці
(покроковий рецепт з фото)
В черговий раз дивуюся тому, як з одного продукту можна зробити так багато різноманітних страв. Це ж стосується і моєї улюбленої картоплі. І знову вона виступає в незвичному мені вигляді.
Тепер я і вас хочу познайомити з новим для мене гарячою стравою. Дізнайтеся про те, як приготувати картопляні млинці. Деруни я робила досить часто, тобто. Схожість oladiy, але ось млинці - ніколи. Також ми пожарим для них начинку, і вийде повноцінне друга страва. Зі сметаною буде повним смакотою.
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Солодкий червоний перець - 1 штука
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Куряче філе - 300 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Чебрець сухий - За смаком
Картопля промийте, Чистий і натрію melkoy tёrke. Вершки трохи підігрійте і змішайте з картоплею.
Далі внесіть в суміш яйця і поступово додайте борошно. Розмішайте, щоб не було грудочок. Посоліть і поперчіть за смаком.
На сковороді розігрійте масло, смажте млинці з двох сторін до рум'яної скоринки.
Тепер приготуйте начинку. Філе наріжте невеликими шматочками. Перець помийте і подрібніть разом з очищеним цибулею. Смажте всі ці інгредієнти на сковороді разом, посолити і приправивши чебрецем. Готуйте протягом 15 хвилин.
У кожен млинець покладіть по столовій ложки начинки - і загорніть. Подавайте блюдо, поки воно тепле. Смачного!