Картопляні млинці з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю білоруські драники. Ви їх теж любите? Тоді спробуйте картопляні млинці з грибами. Вони вам дуже сподобаються.
Готувати їх не складно. А задоволення і ви, і ваша сім'я отримаєте величезну. Їх можна подати і на сніданок, і на вечерю. З чим ви любите картопля? Млинці можна подати зі сметаною або кетчупом, майонезом або будь-яким соусом, який вам подобається.
- Картопля - 3 штуки
- Гриби свіжі - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком

1. Гриби спочатку потрібно промити, почистити і відварити. Після цього трохи остудіть їх і наріжте маленькими шматочками. Якщо у вас не виявилося свіжих грибів, візьміть мариновані. Смак млинців від цього не постраждає.

2. Почистіть картоплю і натріть його на дрібній тертці. Додайте в нього яйця і добре перемішайте. Яйця найкраще до змішування збити міксером.

3. Тепер додамо сюди порізані гриби і перемішаємо.

4. Додати в наше тісто борошно, сіль, воду і добре перемішати. Маса вийде рідкуватий, як на фотокартці.

5. На сковороду налийте трохи олії і добре розігрійте його. Половник картопляної маси викладіть на сковороду, і розрівняйте його ложкою. Щільність тесту дозволить це зробити.

6. Обсмажте млинці з двох сторін до рум'яної скоринки. Зніміть млинець на тарілку і змастіть його вершковим маслом. Тоді млинці залишаться м'якими. Млинці вийдуть не тонкі.