Рецепт Картопляні млинці з грибами фото

Картопляні млинці з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі , Картопля , Гриби
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 55 хв.

Я дуже люблю білоруські драники. Ви їх теж любите? Тоді спробуйте картопляні млинці з грибами. Вони вам дуже сподобаються.

Опис приготування:

Готувати їх не складно. А задоволення і ви, і ваша сім'я отримаєте величезну. Їх можна подати і на сніданок, і на вечерю. З чим ви любите картопля? Млинці можна подати зі сметаною або кетчупом, майонезом або будь-яким соусом, який вам подобається.

  • Картопля - 3 штуки
  • Гриби свіжі - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
картопляні млинці з грибами - фото крок 1
1. Гриби спочатку потрібно промити, почистити і відварити. Після цього трохи остудіть їх і наріжте маленькими шматочками. Якщо у вас не виявилося свіжих грибів, візьміть мариновані. Смак млинців від цього не постраждає.
картопляні млинці з грибами - фото крок 2
2. Почистіть картоплю і натріть його на дрібній тертці. Додайте в нього яйця і добре перемішайте. Яйця найкраще до змішування збити міксером.
картопляні млинці з грибами - фото крок 3
3. Тепер додамо сюди порізані гриби і перемішаємо.
картопляні млинці з грибами - фото крок 4
4. Додати в наше тісто борошно, сіль, воду і добре перемішати. Маса вийде рідкуватий, як на фотокартці.
картопляні млинці з грибами - фото крок 5
5. На сковороду налийте трохи олії і добре розігрійте його. Половник картопляної маси викладіть на сковороду, і розрівняйте його ложкою. Щільність тесту дозволить це зробити.
картопляні млинці з грибами - фото крок 6
6. Обсмажте млинці з двох сторін до рум'яної скоринки. Зніміть млинець на тарілку і змастіть його вершковим маслом. Тоді млинці залишаться м'якими. Млинці вийдуть не тонкі.

Схожі рецепти