Картопляне пюре з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Найпоширеніший гарнір, до того ж, присмачений ароматної шинкою. Картопляне пюре з шинкою можна подати просто, а можна використовувати кондитерський мішок і запекти трояндочки.
Улюблене всіма картопляне пюре - найпоширеніше блюдо. До нього можна подати будь-яке м'ясо, будь-які овочі - воно поєднується буквально з усім. Давайте приготуємо за допомогою простого рецепту картопляного пюре з беконом. Мало хто відязикаться від ніжного пюре з підсмаженою беконом.
- Картопля - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сметана жирна - 2-3 Ст. Ложок
- Шинка - 100 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - - За смаком
- Цибулина - 1 штука
1. Kartoshku чистий, поставте варитися до готовності в підсоленій воді. Поки картопля вариться, дрібно поріжте цибулю і шинку, потім обсмажте в сковороді на олії протягом 7-8 хвилин на середньому вогні.
2. Злийте воду з каструлю з картоплею, додайте туди масло, сметану, перець і збийте блендером до пюре. Потім додайте обсмажену цибулю з шинкою і перемішайте.
3. Можете подавати пюре таким, як воно є вже зараз. І ви можете, використовуючи кондитерський мішок, видавити на застелений пергаментом деко трояндочки.
4. Запікайте пюре в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Смачного!