Рецепт Картопля фото

Картопля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Фрукти , Картопля , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей
Гарячі страви , Гарніри , Страви з начинкою , Зрази
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопля - страва української кухні. Калорійне? що! Але вку-усну! Вони завжди різні, так як начинку можна змінювати на свій смак. Розповім, як приготувати картофляник з чорносливом.

Опис приготування:

Картофляник - це дуже смачна страва з мінімуму продуктів, які завжди є в наявності. Для них нам знадобиться: картопля, одне яйце, курячі шлунки, цибуля і чорнослив. Подавати з ряжанкою або сметаною.

  • Картопля - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Шлунок курячий - 2 штуки
  • Чорнослив - 5 штук
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
  • Сіль - За смаком
картопля - фото крок 1
Відваріть картоплю в підсоленій воді і потовчіть в пюре.
картопля - фото крок 2
Додайте яйце, борошно і замісіть тісто.
картопля - фото крок 3
Чистий, поріжте і підсмажте до прозорості цибулину. Курячі шлунки відваріть і подрібніть разом з чорносливом в блендері.
картопля - фото крок 4
З картопляного тіста сформуйте коржі, в кожну покладіть начинку і сформуйте картофляник.
картопля - фото крок 5
Обваляйте кожен в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді в розігрітій олії з кожного боку до золотистої скоринки.
картопля - фото крок 6
Подавайте зі сметаною або ряжанкою. Смачного!

Схожі рецепти