Картопля, запечений з яблуками і червоною цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Чесно кажучи, ви навіть не уявляєте, наскільки це просте блюдо, але в разі, , якщо хтось не знає, як приготувати картоплю, запечений з яблуками і червоною цибулею, із задоволенням розповім!
Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю, запечений з яблуками і червоною цибулею в домашніх умовах. Це чудове блюдо, яке дивує своїми вишуканими нотками смаку, хоч і виглядає дуже просто, та й готується, прямо скажемо, легше простого. Загалом, рекомендую!
- Картопля - 1.5 кілограма
- Цибуля - 3-4 штук
- Оцет бальзамічний - 4 Ст. Ложки
- Яблука - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
1. Картопля і яблука миємо й чистимо, нарізаємо скибочками.
2. Цибуля замочуємо в суміші з оцту і спецій (приблизно півгодини). Після цього обсмажити в спеціях на вершковому маслі.
3. А тепер викладаємо пошарово: шар картоплі і яблук, потім шар цибулі, потім знову картоплю.
4. Випікаємо приблизно 45 хвилин при 190 градусах, а потім подаємо, перемішавши. Готово!