Картопля з сушеними грибами
(покроковий рецепт з фото)
Щоб смачно поїсти і не особливо заморочуватися цим, можна приготувати картоплю з сушеними грибами в домашніх умовах - швидко і легко.
Щоб приготувати картоплю з сушеними грибами в домашніх умовах, треба спочатку обсмажити овочі на сковороді, після чого відправляємо блюдо готується в духовку. На весь процес піде не більше години не рахуючи замочування грибів.
- Картопля - 10 штук
- Морква - 2 штуки
- Гриби - 6-8 штук
- Олівокове масло - 6-8 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Окріп - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Попередньо замочуємо сухі гриби на пару годин.
Промиваємо грибочки в холодній воді. Нарізаємо на дрібні шматочки.
Морквину моєму в холодній воді, чистим, натираємо на тертці.
Заливаємо сковорідку оливковою олію. Розігріваємо.
Смажимо на середньому вогні гриби і морква. З відкритою кришкою пару хвилин, додаємо спеції і сіль, закриваємо кришку. Смажимо ще пару хвилин.
Смажимо на середньому вогні гриби і морква. З відкритою кришкою пару хвилин, додаємо спеції і сіль, закриваємо кришку. Смажимо ще пару хвилин.
Поки смажаться овочі, чистим картошку. Розрізаємо на великі шматки.
Додаємо картоплю. Заливаємо соєвий соус, додаємо сіль і склянку окропу. Сіль можна додавати за смаком. Відправляємо сковороду в духовку і там тримаємо при температурі 200 градусів протягом півгодини. Даємо жаркого трохи охолонути і подаємо до столу.