Картопля з каррі
(покроковий рецепт з фото)
Картопля з каррі відмінно підходить до рису. Такий союз може здатися незвичайним, але спробуйте. Дуже смачно. Крім каррі я додаю мелені кмин і чилі перець.
Картопля з каррі так насичений смаком, що рис, з яким ви будете його подавати, краще не солити і не перчити. Такий обід можете робити під час посту. Особливо картопля з каррі сподобається вегетаріанцем і любителям овочевих страв. Смачного.
- Картопля - 2 штуки
- Каррі - 2 чайних ложки
- Мелений тмин - 1 Чайна ложка
- Мелений перець Чилі - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
Наріжте картоплю невеликими кубиками.
Обсмажте картоплю на рослинному маслі, посипавши кмином.
Потім додайте всі інші спеції.
Гасіть картопля з каррі 10 хвилин до повної готовності.
Готову картоплю з каррі подавайте з рисом.