Картопля з каррі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки картопля - один з найпопулярніших овочів, тому рецептів з його використанням дуже багато: гарнір, основне, салати, для дітей. Розповім, як приготувати картоплю з каррі в духовці.
Картопля в цьому рецепті готується в шкірці, тому його потрібно гарненько вимити. Наріжте овоч часточками або за допомогою спеціальної форми. Такий картопля можна їсти, вмочуючи в соус (томатний, вершковий), або подати з куркою, рибою. Картопля добре подавати гарячим або після охолодження.
- Картопля - 4 штуки
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1. Ретельно промийте картоплю.
2. Розріжте картоплю на шматочки, можна це зробити за допомогою пристрою для різання яблук.
3. Помістіть картопля в глибоку ємність для запікання, додайте каррі, оливкова олія, посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.
4. Розігрійте духовку до 175 градусів, поставте ємність для запікання з картоплею в духовку і запікайте протягом 30-40 хвилин.
5. Прикрасьте готову картоплю зеленню і подавайте до столу.