Картопля з цибулею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ну просто мрія будь-якого чоловіка - смажена картопелька з цибулькою! Дівчата, запам'ятовуємо цей простий рецепт картоплі з цибулею на сковороді і готуємо для коханих чоловіків.
Посмажити картоплю може кожен, просто потрібно знати пару простих правил. Для приготування картоплі з цибулею на сковороді краще брати стару, а не молоду картоплю, бажано жовту. Цибуляа мені вистачає зазвичай однієї великої цибулини. Ще люблю додавати грибочків і часнику - без них картопля не така ароматна і смачна. Дивимося рецепт.
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Печериці - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло для смаження - За смаком
- Зелень - 30 грам
Моєму, чистимо і ріжемо картоплю. Я ріжу соломкою.
Кубиками ріжемо цибулю.
Часник часточками і тонко.
Обсмажуємо часник і цибулю до золотистого кольору. Відкладаємо окрему тарілку - тепер масло має запах цибулі, а останній не підгорить.
Тепер починаємо смажити картоплю. Чи не соліть її відразу, а то потім в кашу перетвориться. Обсмажуємо на сильно вогні до скоринки спочатку.
Потім вогонь зменшуємо і накриваємо картоплю кришкою.
Поки картопля доходить, ріжемо гриби.
Обсмажуємо їх окремо.
Дрібно порубати зелень.
Гриби, цибуля, часник і зелень додаємо до картоплі, добре перемішуємо і ще пару хвилин смажимо.
Готову картоплю з цибулею на сковороді подаємо посолити і поперчити. Можна ще свіжих овочів додати. Смачного!