Куряча печінка з цибулею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як швидко приготувати обід або вечерю з курячої печінки? Все дуже просто - підсмажте її з цибулею прямо на сковороді. Всього 30 хвилин і смачний, ситний і простий вечерю буде на вашому столі!
Куряча печінка - дуже корисний продукт, багатий вітамінами групи В (зокрема В9 - фолієва кислота), які відіграють найважливішу роль в роботі імунної системи. Готується куряча печінка дуже швидко. Я пропоную класичний варіант приготування цього цінного продукту з цибулею. Якщо ви любите більше соусу, додайте в середині смаження сметану і у вас вийде печінку ще смачніше.
- Куряча печінка - 800 грам
- Цибуля - 3 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком
1. Куряча печінка готується дуже швидко. Розжарите сковороду і додайте рослинне масло. Курячу печінку попередньо помийте і дайте стекти воді, а вже після обваляйте в борошні і відправляйте на сковороду.
2. Наріжте дрібно цибулю. Коли куряча печінка трохи підсмажиться, можна відправляти цибулю.
3. Додайте сіль і спеції за смаком. Традиційно я додаю лавровий лист і чорний мелений перець. Смажте при постійному помішуванні.
4. Коли печінка і цибулю підсмажаться, додайте половину склянки води і накрийте кришкою. Протушкувати ще 10 хвилин, а при необхідності можна додавати ще воду.
5. Подавати її можна з будь-яким гарніром: макаронні вироби, картопляне пюре і будь-яка каша.
6. Куряча печінка з цибулею на сковороді однаково хороша в гарячому і холодному вигляді. Ще смачніше, якщо подавати її з гарніром і соліннями або свіжим салатом.