Рецепт Куряча печінка з цибулею і морквою фото

Куряча печінка з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Печінка - дуже корисний субпродукт. Дієтологи відносять його до здорових продуктів, які треба їсти для того, щоб нормалізувати обмін речовин і при цьому не споживати зайвий жир.

Опис приготування:

У щоденний раціон потрібно внести страви з цим продуктом. Він містить вітамін А, В 12, залізо, йод, селен і багато іншого. Також печінку вважається дієтичною, її радять їсти при вагітності. Загалом, вам точно потрібно дізнатися, як приготувати курячу печінку з цибулею і морквою. Це один з найпростіших варіантів і поєднань.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Запашний перець горошком - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Каррі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
куряча печінка з цибулею і морквою - фото крок 1
Цибуля чистий, наріжте довільно (наприклад - четвертькольцами) і приберіть на сковороду з маслом.
куряча печінка з цибулею і морквою - фото крок 2
Морква почистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Обсмажте її разом з цибулею на сковороді або в сотейнику до м'якості.
куряча печінка з цибулею і морквою - фото крок 3
Печінка помийте, очистіть від усіх непотрібних плівочок і наріжте шматочками. Додайте її в сотейник, перемішайте.
куряча печінка з цибулею і морквою - фото крок 4
Потім додайте сіль, мелений перець, каррі. Все перемішайте.
куряча печінка з цибулею і морквою - фото крок 5
Залийте інгредієнти водою. Додайте запашний перець. Накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні протягом 15 хвилин.
куряча печінка з цибулею і морквою - фото крок 6
Зніміть пробу страви, дайте йому трохи настоятися, а потім подавайте. Смачного!

Схожі рецепти