Картопля по-перуанських
(покроковий рецепт з фото)
У Перу це блюдо називається хуанкаіна папас. Красиво, Чи не справедливість? Варто приготувати і спробувати.
Ви не знаєте як приготувати картоплю по перуанських? Пропоную вашій увазі зовсім нескладний рецепт. Картопля по перуанських - це смачно! Особливу красу цієї страви надає соус. Давайте разом приготуємо і ви спробуєте і оціните це блюдо.
Рецепт:
1. Картопля середнього розміру моєму і варимо в шкірці в підсоленій воді.
2. Поки вариться картопля, займемося соусом. Насамперед очистимо цибулю, дрібно нашаткувати і підсмажити на олії.
3. Змішаємо плавлений сир, вершки, молоко і злегка подогреем.
4. Блендером змішуємо отриману вершкову масу, підсмажену цибулю, лимонний сік і перець до однорідного стану.
5. Готову картоплю очищаємо і розрізаємо.
6. Поливаємо соусом і подаємо до столу зі свіжими овочами або зеленню.
Хай щастить!
- Картопля - 500 грам
- Сир плавлений - 125 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки 10% - 2-3 Ст. Ложок
- Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 3-5 Ст. Ложок (залежить від того, який густоти соус ви хочете отримати)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Перець червоний моллотий - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
Рецепт:
1. Картопля середнього розміру моєму і варимо в шкірці в підсоленій воді.
2. Поки вариться картопля, займемося соусом. Насамперед очистимо цибулю, дрібно нашаткувати і підсмажити на олії.
3. Змішаємо плавлений сир, вершки, молоко і злегка подогреем.
4. Блендером змішуємо отриману вершкову масу, підсмажену цибулю, лимонний сік і перець до однорідного стану.
5. Готову картоплю очищаємо і розрізаємо.
6. Поливаємо соусом і подаємо до столу зі свіжими овочами або зеленню.
Хай щастить!