Рецепт Картопля по-перуанських фото

Картопля по-перуанських
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

У Перу це блюдо називається хуанкаіна папас. Красиво, Чи не справедливість? Варто приготувати і спробувати.

Опис приготування:

Ви не знаєте як приготувати картоплю по перуанських? Пропоную вашій увазі зовсім нескладний рецепт. Картопля по перуанських - це смачно! Особливу красу цієї страви надає соус. Давайте разом приготуємо і ви спробуєте і оціните це блюдо.

Рецепт:

1. Картопля середнього розміру моєму і варимо в шкірці в підсоленій воді.

2. Поки вариться картопля, займемося соусом. Насамперед очистимо цибулю, дрібно нашаткувати і підсмажити на олії.

3. Змішаємо плавлений сир, вершки, молоко і злегка подогреем.

4. Блендером змішуємо отриману вершкову масу, підсмажену цибулю, лимонний сік і перець до однорідного стану.

5. Готову картоплю очищаємо і розрізаємо.

6. Поливаємо соусом і подаємо до столу зі свіжими овочами або зеленню.

Хай щастить!

  • Картопля - 500 грам
  • Сир плавлений - 125 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершки 10% - 2-3 Ст. Ложок
  • Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Молоко - 3-5 Ст. Ложок (залежить від того, який густоти соус ви хочете отримати)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Перець червоний моллотий - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
Ви не знаєте як приготувати картоплю по перуанських? Пропоную вашій увазі зовсім нескладний рецепт. Картопля по перуанських - це смачно! Особливу красу цієї страви надає соус. Давайте разом приготуємо і ви спробуєте і оціните це блюдо.

Рецепт:

1. Картопля середнього розміру моєму і варимо в шкірці в підсоленій воді.

2. Поки вариться картопля, займемося соусом. Насамперед очистимо цибулю, дрібно нашаткувати і підсмажити на олії.

3. Змішаємо плавлений сир, вершки, молоко і злегка подогреем.

4. Блендером змішуємо отриману вершкову масу, підсмажену цибулю, лимонний сік і перець до однорідного стану.

5. Готову картоплю очищаємо і розрізаємо.

6. Поливаємо соусом і подаємо до столу зі свіжими овочами або зеленню.

Хай щастить!

Схожі рецепти