Картопля по-бомбейська
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні відкрив для себе новий спосіб приготування смачного картоплі по-бомбейська. Відвареної, а потім - обсмажений зі спеціями, імбиром і томатами, картопля виходить неймовірно гарним і ситним!
Картопля по-бомбейська в домашніх умовах - це справжня "кулінарна бомба" . Спеції надають страві неповторний аромат і ситність. Блюдо добре поєднується з будь-яким м'ясом, а також - зі свіжими салатами. Однозначно рекомендую, можна навіть на святковий стіл. Хай щастить!
- Картопля - 1 кілограм
- Помідори - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Перець чилі мелений - За смаком
- Імбир свіжий - 1 Чайна ложка
- Петрушка свіжа - За смаком
Картопля спочатку потрібно відварити до готовності, а потім крупно порізати.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, потім додаємо гірчицю, кмин, kurkumu, koriandr, чорний мелений перець і перець чилі. Готуємо кілька хвилин на повільному вогні.
Додаємо вершкове масло і тертий імбир. roza_ker 2-3 хвилини.
Тепер кладемо помідори, порізані дрібними кубиками. Перемішуємо і готуємо ще 3-4 хвилини.
В кінці кладемо картоплю і подрібнену петрушку. Перемішуємо, солимо за смаком і смажимо ще 5 хвилин.
Смачного!