Рецепт Картопля по-бомбейська фото

Картопля по-бомбейська
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі, Картопля, Помідор
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Сьогодні відкрив для себе новий спосіб приготування смачного картоплі по-бомбейська. Відвареної, а потім - обсмажений зі спеціями, імбиром і томатами, картопля виходить неймовірно гарним і ситним!

Картопля по-бомбейська в домашніх умовах - це справжня "кулінарна бомба" . Спеції надають страві неповторний аромат і ситність. Блюдо добре поєднується з будь-яким м'ясом, а також - зі свіжими салатами. Однозначно рекомендую, можна навіть на святковий стіл. Хай щастить!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Помідори - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Перець чилі мелений - За смаком
  • Імбир свіжий - 1 Чайна ложка
  • Петрушка свіжа - За смаком
картопля по-бомбейська - фото крок 1
Картопля спочатку потрібно відварити до готовності, а потім крупно порізати.
картопля по-бомбейська - фото крок 2
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, потім додаємо гірчицю, кмин, kurkumu, koriandr, чорний мелений перець і перець чилі. Готуємо кілька хвилин на повільному вогні.
картопля по-бомбейська - фото крок 3
Додаємо вершкове масло і тертий імбир. roza_ker 2-3 хвилини.
картопля по-бомбейська - фото крок 4
Тепер кладемо помідори, порізані дрібними кубиками. Перемішуємо і готуємо ще 3-4 хвилини.
картопля по-бомбейська - фото крок 5
В кінці кладемо картоплю і подрібнену петрушку. Перемішуємо, солимо за смаком і смажимо ще 5 хвилин.
картопля по-бомбейська - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти