Рецепт Картопля «Kulakkaya» фото

Картопля «Kulakkaya»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Картопля"Буланжер" - це ситне і поживне блюдо, яке сподобається вашій родині. Готується така картопля в духовці з додаванням вершкового масла і молока.

Опис приготування:

Картопля"Буланжер" - це блюдо французької кухні. Але готується воно зовсім нескладно, як може здатися з пафасного назви. Весь секрет приготування - запікання картоплі з молоці з додаванням вершкового масла. Картопля виходить ніжною і смачною. Вершковий аромат такого блюда збере за столом всю вашу сім'ю.

  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Молоко - 200 грам
  • Вершкове масло - 30-40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
картопля
Підготуйте інгредієнти для запікання картоплі"Буланжер" .
картопля
Почистіть картоплю і наріжте тонкими кружечками.
картопля
Змастіть форму для запікання вершковим маслом і викладіть рівним шаром половину порції картоплі.
картопля
Картопля посоліть і поперчіть за смаком.
картопля
Почистіть цибулю і наріжте його тонкими кружальцями.
картопля
Викладіть цибулю поверх картоплі.
картопля
Повторіть ще раз шар картоплі і знову додайте спеції за смаком.
картопля
Залийте картопля гарячим молоком, але щоб рідина не доходила до краю. При запіканні молоко буде підніматися і може втекти. Зверху полийте картопля розтопленим вершковим маслом, яке у вас залишилося.
картопля
Прикрийте картопля фольгою і поставте запікати в духовку на 30 хвилин.
картопля
Зніміть фольгу і запікайте картопля ще 10-15 хвилин до появи бажаної рум'яної скоринки.
картопля
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти