Картопля, фарширований яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Вдале поєднання інгредієнтів - це половина хорошого страви, а друга частина успіху залежить від вашої майстерності. Ділюся рецептиком!
Ви можете подавати страву в якості закуски на вечерю чи обід в холодному або гарячому вигляді. Можна використовувати будь-який м'ясний фарш, а от картопля вибирайте великий, щоб в ньому помістилася начинка. До картоплі можна подати томатний або вершковий соус.
- Картопля - 4 штуки (велика)
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Помідори - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Твердий сир - 50 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте картоплю і проколіть його зубочистками в декількох місцях. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 1, 5-2 годину.
2
Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Вимийте помідори і так само наріжте їх невеликими кубиками.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть цибулю і обсмажуйте кілька хвилин. Потім додайте фарш, а по тому 5 хвилин ще й помідори.
4
Готуйте близько 20-30 хвилин, за смаком посоліть і поперчіть.
5
Дістаньте готову картоплю з духовки, остудіть трохи і розріжте на 2 частини, видаліть м'якоть.
6
Змішайте картопляну начинку з вмістом сковороди, додайте вершкове масло і нафаршіруйте картопля.
7
Посипте кожну картоплину сиром і знову відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
8
Подавайте картоплю відразу після приготування або трохи остудіть. Смачного!