Рецепт Картопля, фарширований яловичиною фото

Картопля, фарширований яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Вдале поєднання інгредієнтів - це половина хорошого страви, а друга частина успіху залежить від вашої майстерності. Ділюся рецептиком!

Опис приготування:

Ви можете подавати страву в якості закуски на вечерю чи обід в холодному або гарячому вигляді. Можна використовувати будь-який м'ясний фарш, а от картопля вибирайте великий, щоб в ньому помістилася начинка. До картоплі можна подати томатний або вершковий соус.

  • Картопля - 4 штуки (велика)
  • Фарш із яловичини - 400 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 50 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте картоплю і проколіть його зубочистками в декількох місцях. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 1, 5-2 годину.
2
Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Вимийте помідори і так само наріжте їх невеликими кубиками.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть цибулю і обсмажуйте кілька хвилин. Потім додайте фарш, а по тому 5 хвилин ще й помідори.
4
Готуйте близько 20-30 хвилин, за смаком посоліть і поперчіть.
5
Дістаньте готову картоплю з духовки, остудіть трохи і розріжте на 2 частини, видаліть м'якоть.
6
Змішайте картопляну начинку з вмістом сковороди, додайте вершкове масло і нафаршіруйте картопля.
7
Посипте кожну картоплину сиром і знову відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
8
Подавайте картоплю відразу після приготування або трохи остудіть. Смачного!

Схожі рецепти