Рецепт Карпаччо з руколою фото

Карпаччо з руколою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Буряк , Овочі , Зелень , Рукола , Тофу
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Пропоную приготувати карпаччо з буряка з руколою і кремом з тофу. Це одна з моїх улюблених закусок, яка може стати і легким вечерею. Блюдо виходить смачним, живильним і ефектно виглядає.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати карпаччо з руколою, я розповім нижче. Соняшникове насіння можна замінити на кедрові або мигдальні горіхи, а замість харчових дріжджів взяти 1 ç.l. Місо пасти.

  • Буряк - 1-2 штук
  • Рукола - За смаком
  • Schnitt-Luk - За смаком
  • Тофу - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки(1 ст.Л. - для тофу крему, 1 ст.Л. - для соусу)
  • Бальзамічний оцет - 1/2 Ст. Ложки
  • Топінамбур сироп - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникове насіння - За смаком
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
карпаччо з руколою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
карпаччо з руколою - фото крок 2
Буряк відваріть в киплячій воді, потім наріжте на тонкі кружальця. Якщо буряк невеликого розміру, то можна скористатися овощечисткой.
карпаччо з руколою - фото крок 3
Змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, топінамбур сироп, лимонний сік і сіль.
карпаччо з руколою - фото крок 4
Замаринуйте в цьому соусі буряк мінімум на 2 годину, а краще на ніч.
карпаччо з руколою - фото крок 5
Тофу подрібніть в блендері разом з харчовими дріжджами, оливковою олією і сіллю. Додайте трохи води до густої, кремової консистенції.
карпаччо з руколою - фото крок 6
Викладіть на тарілку буряк, зверху руколу і крем з тофу. Посипте смаженими насінням і дрібно нарізаною цибулею.
карпаччо з руколою - фото крок 7
Карпаччо з руколою готове, смачного!

Схожі рецепти