Карбонара з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Влаштуйте собі вечір італійської кухні, приготувавши карбонара з вершками - одне з класичних страв тамтешньої кухні. У канонічну карбонара вершки не повинні додаватися, але ми відступимо від правил.
Як я вже сказала вище, зазвичай в карбонара вершки не повинні додаватися. Однак у мене карбонара з вершками виходить набагато смачніше, ніж без них. Спробуйте і ви - можливо, така варіація традиційної італійської пасти вам сподобається більше. Удачі в приготуванні! Хто випробував мій рецепт карбонара з вершками - відписуйтеся в коментарях, що вийшло!
- Феттучині - 400 грам (різновид італійської пасти, довгі не надто широкі макарони)
- Бекон - 250 грам (бажано з великим кол-вом жирових прошарків.)
- Яйця - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 5-6 зубчиків
- Чорний перець - За смаком (грубого помелу)
Ставимо варити макарони. Гарненько подрібнюємо часник.
Цибулю нарізаємо тонкими кільцями.
Natiraem пармезан.
У сковороді на середньому вогні обсмажуємо бекон, якомога частіше помішувати його.
В окремий посуд виливаємо вершки, туди ж розбиваємо яйця і гарненько збиваємо вінчиком.
Додаємо туди натертий сир і мелений чорний перець.
Готовий бекон відкладаємо в сторону, на окрему тарілку.
У цій же сковороді, на середньому вогні обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору. До цього моменту паста вже повинна бути готова, відкидаємо її на друшляк і викладаємо її до цибулі. У пасту виливаємо готову суміш.
Додаємо до пасти готовий бекон і все добре перемішуємо. Якщо паста здається сухуватою, можна додати трохи води.