Рецепт Карбонара з вершками фото

Карбонара з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Макарони
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, Романтична вечеря
Гарячі страви, Макаронні вироби, Карбонара

Влаштуйте собі вечір італійської кухні, приготувавши карбонара з вершками - одне з класичних страв тамтешньої кухні. У канонічну карбонара вершки не повинні додаватися, але ми відступимо від правил.

Як я вже сказала вище, зазвичай в карбонара вершки не повинні додаватися. Однак у мене карбонара з вершками виходить набагато смачніше, ніж без них. Спробуйте і ви - можливо, така варіація традиційної італійської пасти вам сподобається більше. Удачі в приготуванні! Хто випробував мій рецепт карбонара з вершками - відписуйтеся в коментарях, що вийшло!

  • Феттучині - 400 грам (різновид італійської пасти, довгі не надто широкі макарони)
  • Бекон - 250 грам (бажано з великим кол-вом жирових прошарків.)
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Чорний перець - За смаком (грубого помелу)
карбонара з вершками - фото крок 1
Ставимо варити макарони. Гарненько подрібнюємо часник.
карбонара з вершками - фото крок 2
Цибулю нарізаємо тонкими кільцями.
карбонара з вершками - фото крок 3
Natiraem пармезан.
карбонара з вершками - фото крок 4
У сковороді на середньому вогні обсмажуємо бекон, якомога частіше помішувати його.
карбонара з вершками - фото крок 5
В окремий посуд виливаємо вершки, туди ж розбиваємо яйця і гарненько збиваємо вінчиком.
карбонара з вершками - фото крок 6
Додаємо туди натертий сир і мелений чорний перець.
карбонара з вершками - фото крок 7
Готовий бекон відкладаємо в сторону, на окрему тарілку.
карбонара з вершками - фото крок 8
У цій же сковороді, на середньому вогні обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору. До цього моменту паста вже повинна бути готова, відкидаємо її на друшляк і викладаємо її до цибулі. У пасту виливаємо готову суміш.
карбонара з вершками - фото крок 9
Додаємо до пасти готовий бекон і все добре перемішуємо. Якщо паста здається сухуватою, можна додати трохи води.

Схожі рецепти