Капустяні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Чудові млинці з капусти. Зовсім не жирні і не калорійні - адже готувати ми їх будемо в духовці, а не на сковороді. Обов'язково спробуйте!
Швидко і дуже просто. Бланшируйте в киплячій воді нарізану капусту, додайте петрушку, борошно і інші інгредієнти. Добре перемішайте, викладіть тісто на застелений деко у вигляді оладок. Надішліть млинці пекти в духовку протягом 20-25 хвилин. Потім подайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Сир - 50 грам
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 0, 25 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Пошинкуйте капусту і бланшувати її в киплячій воді. Дайте стекти зайвій волозі і охолонути.
Додайте до капусти подрібнену петрушку, яйце, сметану, тертий сир, перець і добре перемішайте.
Додайте борошно з розпушувачем і дрібкою солі, перемішайте і приберіть в холодильник на півгодини.
Застеліть деко пекарської папером, викладіть тісто за допомогою ложки у вигляді оладок. Розігрійте заздалегідь духовку до 180 градусів і відправте млинці пекти протягом 20-25 хвилин. Потім подайте на стіл в гарячому вигляді на підігрітій тарілці - остигаючи, млинчики опадають і втрачають свій красивий і апетитний вигляд. Втім, смакові якості при цьому не страждають.