Капуста, тушкована з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Що є смачніше, ніж капуста, тушкована з яловичиною в домашніх умовах? Блюдо взагалі універсальне - не жирне, але ситне, бюджетне, смачне як в холодному, так і в гарячому вигляді. Готувати просто!
Таке просте блюдо, як капуста, тушкована з яловичиною в домашніх умовах, - справжня радість для господині, адже тут можна дати свободу фантазії, і додавати практично що завгодно! До речі, я недавно цей рецепт приготування капусти, тушкованою з яловичиною різноманітила сушеним барбарисом. Вийшов як би плов, але без рису. Дуже смачно, в будь-якому випадку! Так що рекомендую приготувати таку капусту і вам!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 3-4 штук
- Гриби сушені - За смаком (можна свіжі)
- Яловичина - 500 грам
- Спеції - За смаком
1. Гриби спочатку замочимо, а потім відварити в підсоленій воді. На рослинному ж маслі обсмажити м'ясо і цибулю до золотистого кольору.
2. Додамо моркву соломкою, підготовлені гриби і спеції за смаком (я брала корінь петрушки).
3. Коли морква вже теж підсмажиться, - додамо помідори. Я ще додала трохи паприки і цукру.
4. А тепер - шар капусти. Присипаємо її зверху сіллю і приправами, і трохи заллємо водою. Тушкуємо до готовності на маленькому вогні під кришкою.
5. При подачі посипаємо свіжою зеленню. Смачного!