Рецепт Капуста, тушкована з яловичиною фото

Капуста, тушкована з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Яловичина
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Що є смачніше, ніж капуста, тушкована з яловичиною в домашніх умовах? Блюдо взагалі універсальне - не жирне, але ситне, бюджетне, смачне як в холодному, так і в гарячому вигляді. Готувати просто!

Опис приготування:

Таке просте блюдо, як капуста, тушкована з яловичиною в домашніх умовах, - справжня радість для господині, адже тут можна дати свободу фантазії, і додавати практично що завгодно! До речі, я недавно цей рецепт приготування капусти, тушкованою з яловичиною різноманітила сушеним барбарисом. Вийшов як би плов, але без рису. Дуже смачно, в будь-якому випадку! Так що рекомендую приготувати таку капусту і вам!

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 3-4 штук
  • Гриби сушені - За смаком (можна свіжі)
  • Яловичина - 500 грам
  • Спеції - За смаком
капуста, тушкована з яловичиною - фото крок 1
1. Гриби спочатку замочимо, а потім відварити в підсоленій воді. На рослинному ж маслі обсмажити м'ясо і цибулю до золотистого кольору.
капуста, тушкована з яловичиною - фото крок 2
2. Додамо моркву соломкою, підготовлені гриби і спеції за смаком (я брала корінь петрушки).
капуста, тушкована з яловичиною - фото крок 3
3. Коли морква вже теж підсмажиться, - додамо помідори. Я ще додала трохи паприки і цукру.
капуста, тушкована з яловичиною - фото крок 4
4. А тепер - шар капусти. Присипаємо її зверху сіллю і приправами, і трохи заллємо водою. Тушкуємо до готовності на маленькому вогні під кришкою.
капуста, тушкована з яловичиною - фото крок 5
5. При подачі посипаємо свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти