Квашена капуста з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити звичні страви в щоденному меню пропоную цим цікавим, смачненьким і дуже класним варіантом, як приготувати квашену капусту з яловичиною, тушковану в томатному соусі.
Це досить ситне і калорійне гаряче блюдо з насиченим і яскравим смаком. Я люблю використовувати його як гаряче, доповнюючи гарніром зі звичайного відвареної картоплі, присмачене вершковим маслом. Спробуйте і ви!
- Яловичина - 300-350 грам
- Квашена капуста - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком (перець, лавровий лист і т. Д.)
- Томатний соус - 1 Склянка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
1. На сковороду налийте трохи олії і обсмажте нарізану кубиками яловичину на сильному вогні до утворення скоринки.
2
2. Приберіть вогонь до середнього і додайте на сковороду до м'яса нарізану дрібно цибулю.
3
3. Через 5 хвилин викладіть натерту на тертці моркву.
4
4. Додайте на сковороду капусту. Обсмажте ще хвилинки 3.
5
5. Викладіть томатну пасту, влийте томатний соус. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте дрібку цукру, для аромату - лавровий лист.
6
6. Приберіть вогонь до мінімуму і залиште нудитися до повної готовності яловичини. Якщо рідина вся випарується, влийте трохи води.
Смачного!
Смачного!