Смажена квашена капуста
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте смачний і ситний гарнір до будь-якого виду м'яса, або сосисок. Рецепт, як приготувати смажену квашену капусту дуже простий, швидкий і не вимагає великих матеріальних витрат з вашого боку.
Призначень у цієї страви дуже багато: його можна подавати як гарнір, їсти як окрему страву або використовувати в якості начинки для пиріжків. За бажанням і уподобанням до капусти можна додавати будь-які овочі. Квашену капусту можна зробити самостійно, або ж купити готову. Якщо здасться, що вона дуже кисла, промийте її водою і відіжміть зайвий маринад.
1. Білокачанну капусту миємо й нарізаємо дуже дрібно. Болгарський і гострий перці нарізаємо невеликими шматочками. Морква подрібнюємо на самій дрібній тертці, цибулю нарізаємо кубиком, помідори подрібнюємо в блендері.
2. Сковороду з високими бортами або казан розігріваємо з рафінованою олією, обсмажуємо спершу цибулю, потім морква, додаємо болгарський і гострий перці. Томатну пасту розводимо з невеликою кількістю води і додаємо на сковороду, кладемо помідори з блендера. Перемішуємо і випаровуємо рідина.
3. Додаємо дрібно нарізану білокачанну капусту, перемішуємо і насипаємо квашену капусту. Смажимо все 20-30 хвилин, солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Смажимо все на слабкому вогні до повної готовності. Смачного!
- Квашена капуста - 0, 9 кілограма
- Білокачанна капуста - 0, 6 кілограма
- Цибулина - 2 штуки
- Морквина - 3 штуки
- Перець болгарський - 3 штуки
- Гострий перець - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Білокачанну капусту миємо й нарізаємо дуже дрібно. Болгарський і гострий перці нарізаємо невеликими шматочками. Морква подрібнюємо на самій дрібній тертці, цибулю нарізаємо кубиком, помідори подрібнюємо в блендері.
2. Сковороду з високими бортами або казан розігріваємо з рафінованою олією, обсмажуємо спершу цибулю, потім морква, додаємо болгарський і гострий перці. Томатну пасту розводимо з невеликою кількістю води і додаємо на сковороду, кладемо помідори з блендера. Перемішуємо і випаровуємо рідина.
3. Додаємо дрібно нарізану білокачанну капусту, перемішуємо і насипаємо квашену капусту. Смажимо все 20-30 хвилин, солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Смажимо все на слабкому вогні до повної готовності. Смачного!