Рецепт Смажена квашена капуста фото

Смажена квашена капуста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Спробуйте смачний і ситний гарнір до будь-якого виду м'яса, або сосисок. Рецепт, як приготувати смажену квашену капусту дуже простий, швидкий і не вимагає великих матеріальних витрат з вашого боку.

Опис приготування:

Призначень у цієї страви дуже багато: його можна подавати як гарнір, їсти як окрему страву або використовувати в якості начинки для пиріжків. За бажанням і уподобанням до капусти можна додавати будь-які овочі. Квашену капусту можна зробити самостійно, або ж купити готову. Якщо здасться, що вона дуже кисла, промийте її водою і відіжміть зайвий маринад.

1. Білокачанну капусту миємо й нарізаємо дуже дрібно. Болгарський і гострий перці нарізаємо невеликими шматочками. Морква подрібнюємо на самій дрібній тертці, цибулю нарізаємо кубиком, помідори подрібнюємо в блендері.

2. Сковороду з високими бортами або казан розігріваємо з рафінованою олією, обсмажуємо спершу цибулю, потім морква, додаємо болгарський і гострий перці. Томатну пасту розводимо з невеликою кількістю води і додаємо на сковороду, кладемо помідори з блендера. Перемішуємо і випаровуємо рідина.

3. Додаємо дрібно нарізану білокачанну капусту, перемішуємо і насипаємо квашену капусту. Смажимо все 20-30 хвилин, солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Смажимо все на слабкому вогні до повної готовності. Смачного!


  • Квашена капуста - 0, 9 кілограма
  • Білокачанна капуста - 0, 6 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морквина - 3 штуки
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Гострий перець - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
Призначень у цієї страви дуже багато: його можна подавати як гарнір, їсти як окрему страву або використовувати в якості начинки для пиріжків. За бажанням і уподобанням до капусти можна додавати будь-які овочі. Квашену капусту можна зробити самостійно, або ж купити готову. Якщо здасться, що вона дуже кисла, промийте її водою і відіжміть зайвий маринад.

1. Білокачанну капусту миємо й нарізаємо дуже дрібно. Болгарський і гострий перці нарізаємо невеликими шматочками. Морква подрібнюємо на самій дрібній тертці, цибулю нарізаємо кубиком, помідори подрібнюємо в блендері.

2. Сковороду з високими бортами або казан розігріваємо з рафінованою олією, обсмажуємо спершу цибулю, потім морква, додаємо болгарський і гострий перці. Томатну пасту розводимо з невеликою кількістю води і додаємо на сковороду, кладемо помідори з блендера. Перемішуємо і випаровуємо рідина.

3. Додаємо дрібно нарізану білокачанну капусту, перемішуємо і насипаємо квашену капусту. Смажимо все 20-30 хвилин, солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Смажимо все на слабкому вогні до повної готовності. Смачного!

Схожі рецепти