Капуста квашена класична

До вашої уваги — простий рецепт капусти квашеної класичної, і я вам із задоволенням розповім, як це блюдо приготувати. Складнощів ніяких немає: просто порізати, залити маринадом і настояти!
опис приготування:
рекомендую спробувати! Я вам розповім, як приготувати капусту квашену класичну, і впевнена, вам вона сподобається! Заготівля виходить в міру хрустка. Якщо ви любите більш м'яку капусту, тоді наполягайте її довше. А ця закуска з ніжним смаком і завзятим хрестом. смачно!
- капуста— 3 кілограма
- морква— 2 штуки
- сіль— 100 грам
- цукор— 75 грам
- Лавровий лист— 2 штуки
- спеції— 1 За смаком




Схожі рецепти

Квашена капуста класична
Ви можете зберегти корисні властивості капусти завдяки її сквашування. Зробити це зовсім не складно. Розповідаю домашній рецепт заготовки, як приготувати квашену капусту класичну. опис приготування: Квашену капусту потрібно зберігати в прохолодному місці, наприклад, в погребі чи в холодильнику...
читати далі
Тушкована квашена капуста
Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиційну тушковану квашену капусту. Блюдо дуже пр...
читати далі
Білокачанна капуста квашена
Улюблена закуска багатьох, традиційна для російської кухні, яку досить просто зробити в домашніх умовах. Перед вами легкий спосіб, як приготувати білокачанну капусту квашену. Смачно і просто. опис приготування: Це класичний варіант капусти з додаванням моркви і без зайвих інгредієнтів. При баж...
читати далі
Швидка квашена капуста
розповім, як приготувати швидку квашену капусту в домашніх умовах. вийде, смачна швидка і дуже хороша закуска. Рекомендую всім спробувати! Три дні - і капуста готова до вживання! опис приготування: Перед вами простий рецепт швидкої квашеної капусти, впевнена, він вам сподобається! Капуста вихо...
читати далі
Капуста квашена шматками
У квашеній шматками капусті зберігається більше вітамінів, ніж в нашаткованої. Та й є хрусткий великий шматок капусти набагато приємніше. У своєму рецепті до капусти я додала гострого перцю. смакота! опис приготування: Квашена шматками капуста займає своє гідне місце серед закусок. Квашена з ч...
читати далі