Капуста квашена класична
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт капусти квашеної класичної, і я вам із задоволенням розповім, як це блюдо приготувати. Складнощів ніяких немає: просто порізати, залити маринадом і настояти!
Рекомендую спробувати! Я вам розповім, як приготувати капусту квашену класичну, і впевнена, вам вона сподобається! Заготівля виходить в міру хрустка. Якщо ви любите більш м'яку капусту, тоді наполягайте її довше. А ця закуска з ніжним смаком і завзятим хрестом. Смачно!
- Капуста - 3 кілограма
- Морква - 2 штуки
- Сіль - 100 грам
- Цукор - 75 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Спеції - 1 За смаком

1. Дрібно шаткуємо капусту, трьом морквину на тертці і змішуємо овочі. Посипаємо сіллю, цукром і спеціями, перемішаємо і мнемо руками.

2. Додамо також лавровий лист. Далі кип'ятимо воду, і заливаємо капусту так, щоб вода її покривала. Зверху встановимо гніт.

3. У теплому місці нехай стоїть три дні. Далі гніт знімаємо, перемішаємо капусту і сольем непотрібний розсіл.

4. Зберігаємо банки в погребі чи в холодильнику. А подаємо закуску охолодженої, з маслом і гавані. Смачно!