Рецепт Капуста з яловичиною в мультиварці фото

Капуста з яловичиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати капусту з яловичиною в мультиварці - дуже просто. Блюдо кожен раз виходить різним за смаком, особливо якщо експериментувати зі спеціями. Відмінне повсякденне блюдо - ситне і смачне.

Опис приготування:

Капуста з яловичиною в мультиварці завжди виходить блискуче! це - справжній хіт в моїй родині, до складу якої входять двоє здорових чоловіків. При бажанні, в блюдо можна додати гострий перець чилі або кайенский перець. Смак страви також зміниться, якщо чорний перець замінити білим. Простіше кажучи, не бійтеся грати з інгредієнтами, проявіть фантазію і насолоджуйтеся смачною капустою з яловичиною.

  • Капуста білокачанна - 600 грам
  • Говяжа вирізка - 400 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Томатна паста - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вода - 0, 9 L
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
капуста з яловичиною в мультиварці - фото крок 1
1. Промийте м'ясо, наріжте невеликими кубиками. Підсмажте на середньому вогні на рослинній олії протягом 10 хвилин.
капуста з яловичиною в мультиварці - фото крок 2
2. Капусту пошинкуйте, морква почистіть і наріжте соломкою.
капуста з яловичиною в мультиварці - фото крок 3
3. Лук наріжте тонкими півкільцями, злегка обсмажте на олії до золотистого кольору.
капуста з яловичиною в мультиварці - фото крок 4
4. Тепер наповнюємо мультиварку - спочатку капустою, м'ясом, морквою і цибулею. Перчим. Солимо, посипаємо спеціями, вливаємо воду і сметану. Ставимо на режим"Гасіння" з 30 хвилин. Через 30 хвилин додаємо томатну пасту і ставимо ще на 30 хвилин. На замітку! У свіжу капусту томатну пасту можна додати відразу і поставити відразу на одну годину.
капуста з яловичиною в мультиварці - фото крок 5
5. Капуста з яловичиною в мультиварці готова! Подавайте з пюре, сметаною, свіжими або солоними огірками. Приємного!

Схожі рецепти