Капуста з яловичиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати капусту з яловичиною в мультиварці - дуже просто. Блюдо кожен раз виходить різним за смаком, особливо якщо експериментувати зі спеціями. Відмінне повсякденне блюдо - ситне і смачне.
Капуста з яловичиною в мультиварці завжди виходить блискуче! це - справжній хіт в моїй родині, до складу якої входять двоє здорових чоловіків. При бажанні, в блюдо можна додати гострий перець чилі або кайенский перець. Смак страви також зміниться, якщо чорний перець замінити білим. Простіше кажучи, не бійтеся грати з інгредієнтами, проявіть фантазію і насолоджуйтеся смачною капустою з яловичиною.
- Капуста білокачанна - 600 грам
- Говяжа вирізка - 400 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томатна паста - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Вода - 0, 9 L
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Спеції - - За смаком
1. Промийте м'ясо, наріжте невеликими кубиками. Підсмажте на середньому вогні на рослинній олії протягом 10 хвилин.
2. Капусту пошинкуйте, морква почистіть і наріжте соломкою.
3. Лук наріжте тонкими півкільцями, злегка обсмажте на олії до золотистого кольору.
4. Тепер наповнюємо мультиварку - спочатку капустою, м'ясом, морквою і цибулею. Перчим. Солимо, посипаємо спеціями, вливаємо воду і сметану. Ставимо на режим "гасіння" з 30 хвилин. Через 30 хвилин додаємо томатну пасту і ставимо ще на 30 хвилин. На замітку! У свіжу капусту томатну пасту можна додати відразу і поставити відразу на одну годину.
5. Капуста з яловичиною в мультиварці готова! Подавайте з пюре, сметаною, свіжими або солоними огірками. Приємного!