Печеня з яловичиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Для щоденного меню хочеться завжди чогось смачного, але при цьому нескладного в процесі, згодні? Саме такий варіант гарячого блюда я для вас підготувала. Приголомшливе печеня з мінімумом турбот:)
Покажу вам класний спосіб, як приготувати печеню з яловичиною в мультиварці. В даному випадку використовується класичний набір овочів - цибуля, морква, картопля, а також гриби. Але ви можете додавати і будь-які інші овочі, які вам до душі. Для дорослих і дітей це блюдо стане чудовою ідеєю на обід або вечерю.
- Яловичина - 450 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вода або бульйон - 2 склянки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1-2 штук
- Гриби - 250 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 2-4 штук
- Трави і зелень - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками. Викладіть в глибоку миску, додайте за смаком сіль і перець, всипте борошно. Все ретельно перемішайте.
2. У чаші мультиварки на режимі Жарка розтопіть вершкове масло і обсмажте до утворення скоринки яловичину.
3. Влийте воду або бульйон. Додайте соєвий соус, трохи коричневого цукру, подрібнений часник, томатну пасту, трави за смаком.
4. Додайте в чашу подрібнені овочі та гриби.
5. При необхідності додайте ще спецій і воду. Встановіть режим Гасіння на 1 годину (час залежить від потужності вашої мультиварки).
6. Після звукового сигналу перевірте готовність м'яса і картоплі. Якщо м'які, печеня з яловичиною в мультиварці готове і блюдо можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!