Рецепт Печеня з яловичиною фото

Печеня з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Бобові , Яловичина , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Поєднання м'яса з картоплею подобається практично всім. Воно універсальне і просте. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати печеню з яловичиною. Овочі, смачна підлива, м'яка яловичина… смачно!

Опис приготування:

Це спекотне готується досить довго, але нічого складного в тут немає. Потрібно тільки знати послідовність внесення продуктів в блюдо. У підсумку ви отримаєте неймовірно ароматне гаряче з корисних овочів і распаренной яловичини в ароматному соусі з червоного вина. Якщо любите чебрець, можна покласти гілочку-другу за 10 хвилин до кінця готування.

  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Печериці - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середнього розміру)
  • Морква - 1-2 штук
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Вино червоне сухе - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Зелений горошок - 150 грам (можна брати заморожений)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
печеня з яловичиною - фото крок 1
Яловичину ріжемо кубиками і обсмажуємо 2 хвилини ну сухій сковороді, потім додамо вершкове масло і смажимо до золотої скоринки. Вливаємо до м'яса вино, tusim 3 хвилини. Потім м'ясо виймаємо.
печеня з яловичиною - фото крок 2
Картопля, і печериці чистимо, ріжемо шматочками. Морква, цибуля і селера моєму. Картопля смажимо на олії до скоринки.
печеня з яловичиною - фото крок 3
У каструлю ллємо трохи рослинного масла. Чисту моркву, цибуля і селера цілком закладаємо в каструлю, смажимо на сильному вогні хвилин 5, потім кладемо гриби і хвилини через 2 заливаємо овочі вином, які залишилися від яловичини.
печеня з яловичиною - фото крок 4
Тепер закладаємо в каструлю м'ясо, доливаємо трохи води, солимо і перчимо до смаку, тушкуємо приблизно годину. Потім видаляємо морква, цибуля, селера, кладемо туди картоплю, tusim 20 хвилин. В останню чергу кладемо горошок (годі й розморожувати) і тушкуємо ще 10 хвилин.

Схожі рецепти