Печеня з овочами і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Соковите м'ясо і насичений смак овочів - це прекрасна комбінація на обід або вечерю. Запам'ятовуємо рецепт печені з яловичини з овочами, щоб приготувати смачну страву вже зараз!
Печеня прекрасно підходить тоді, коли хочете нагодувати всіх домочадців до сита. До того ж, крім яловичини, можна готувати його і зі свининою. Для приготування печені з овочами і яловичиною нам знадобляться стиглі помідори і червоний болгарський перець, щоб соковитий був. Я зазвичай ще додаю трохи часнику для смаку. Зі спецій моїм подобаються сушені трави, тому і сюди їх додаю. Дивимося рецепт з фото.
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Цукіні - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Помідор - 2 штуки
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Зелень - 80 грам
М'ясо промийте, поріжте шматочками і обсмажте на олії.
Чистимо і ріжемо цибулю кубиками і додаємо до м'яса.
Потім чистимо і ріжемо цукіні і перець смужками, також додаємо в сковороду до м'яса.
Тепер додаємо трави і часник. Вливаємо воду, зменшуємо вогонь.
Через хвилин 5-7 - відправляємо туди помідори. Вони повинні дати сік і перетворитися в томатну пасту. Тушкуємо під закритою кришкою до готовності м'яса, півгодини або 40 хвилин, якщо треба - додавайте води трохи. Для 5 хвилин до готовності всипте зелень, сіль і poperčite.
Готове жарке з овочами і яловичиною подаємо прямо з печі. Смачного!