Рецепт Печеня з овочами і яловичиною фото

Печеня з овочами і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Соковите м'ясо і насичений смак овочів - це прекрасна комбінація на обід або вечерю. Запам'ятовуємо рецепт печені з яловичини з овочами, щоб приготувати смачну страву вже зараз!

Печеня прекрасно підходить тоді, коли хочете нагодувати всіх домочадців до сита. До того ж, крім яловичини, можна готувати його і зі свининою. Для приготування печені з овочами і яловичиною нам знадобляться стиглі помідори і червоний болгарський перець, щоб соковитий був. Я зазвичай ще додаю трохи часнику для смаку. Зі спецій моїм подобаються сушені трави, тому і сюди їх додаю. Дивимося рецепт з фото.

  • Яловичина - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукіні - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Помідор - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - 80 грам
печеня з овочами і яловичиною - фото крок 1
М'ясо промийте, поріжте шматочками і обсмажте на олії.
печеня з овочами і яловичиною - фото крок 2
Чистимо і ріжемо цибулю кубиками і додаємо до м'яса.
печеня з овочами і яловичиною - фото крок 3
Потім чистимо і ріжемо цукіні і перець смужками, також додаємо в сковороду до м'яса.
печеня з овочами і яловичиною - фото крок 4
Тепер додаємо трави і часник. Вливаємо воду, зменшуємо вогонь.
печеня з овочами і яловичиною - фото крок 5
Через хвилин 5-7 - відправляємо туди помідори. Вони повинні дати сік і перетворитися в томатну пасту. Тушкуємо під закритою кришкою до готовності м'яса, півгодини або 40 хвилин, якщо треба - додавайте води трохи. Для 5 хвилин до готовності всипте зелень, сіль і poperčite.
печеня з овочами і яловичиною - фото крок 6
Готове жарке з овочами і яловичиною подаємо прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти