Рецепт Каннеллоні з лососем фото

Каннеллоні з лососем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Макарони , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День закоханих
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви любите рибу і шукайте смачний і оригінальний спосіб її приготування, тоді вам обов'язково варто спробувати каннеллони з лососем в домашніх умовах.

Опис приготування:

Як приготувати каннеллони з лососем в домашніх умовах?

1. Для початку необхідно довести до кипіння воду, підсолити трохи і відправити туди каннеллони. Варити буквально 2-3 хвилин, а потім відкинути на друшляк, просушити і остудити.

2. Половину вершкового масла розтопити на сковороді. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Обсмажити до прозорості і додати шпинат (при бажанні в рецепт приготування каннеллони з лососем його можна і не використовувати).

3. Філе лосося вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Додати на сковороду і обсмажити хвилин 5. Посолити і поперчити за смаком. Зняти начинку з вогню і злегка остудити.

4. На окремій сковороді розтопити масло і всипати борошно. Постійно помішуючи, обсмажити трохи. Влити тонкою цівкою холодне молоко і вершки. Уварити соус, не перестаючи помішувати. Посолити і поперчити, додати дрібку мускатного горіха.

5. Каннеллоні наповнити приготованою начинкою і викласти у форму для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом.

6. Залити зверху соусом і присипати тертим пармезаном (при бажанні каннеллони з лососем в домашніх умовах можна зробити і з іншим сиром).

7. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

Смачного!


  • Філе лосося - 600 грам
  • Каннеллоні - 8-10 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Шпинат - 200 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Пармезан - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
Як приготувати каннеллони з лососем в домашніх умовах?

1. Для початку необхідно довести до кипіння воду, підсолити трохи і відправити туди каннеллони. Варити буквально 2-3 хвилин, а потім відкинути на друшляк, просушити і остудити.

2. Половину вершкового масла розтопити на сковороді. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Обсмажити до прозорості і додати шпинат (при бажанні в рецепт приготування каннеллони з лососем його можна і не використовувати).

3. Філе лосося вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Додати на сковороду і обсмажити хвилин 5. Посолити і поперчити за смаком. Зняти начинку з вогню і злегка остудити.

4. На окремій сковороді розтопити масло і всипати борошно. Постійно помішуючи, обсмажити трохи. Влити тонкою цівкою холодне молоко і вершки. Уварити соус, не перестаючи помішувати. Посолити і поперчити, додати дрібку мускатного горіха.

5. Каннеллоні наповнити приготованою начинкою і викласти у форму для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом.

6. Залити зверху соусом і присипати тертим пармезаном (при бажанні каннеллони з лососем в домашніх умовах можна зробити і з іншим сиром).

7. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти