Каннеллоні з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите рибу і шукайте смачний і оригінальний спосіб її приготування, тоді вам обов'язково варто спробувати каннеллони з лососем в домашніх умовах.
Як приготувати каннеллони з лососем в домашніх умовах?
1. Для початку необхідно довести до кипіння воду, підсолити трохи і відправити туди каннеллони. Варити буквально 2-3 хвилин, а потім відкинути на друшляк, просушити і остудити.
2. Половину вершкового масла розтопити на сковороді. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Обсмажити до прозорості і додати шпинат (при бажанні в рецепт приготування каннеллони з лососем його можна і не використовувати).
3. Філе лосося вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Додати на сковороду і обсмажити хвилин 5. Посолити і поперчити за смаком. Зняти начинку з вогню і злегка остудити.
4. На окремій сковороді розтопити масло і всипати борошно. Постійно помішуючи, обсмажити трохи. Влити тонкою цівкою холодне молоко і вершки. Уварити соус, не перестаючи помішувати. Посолити і поперчити, додати дрібку мускатного горіха.
5. Каннеллоні наповнити приготованою начинкою і викласти у форму для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом.
6. Залити зверху соусом і присипати тертим пармезаном (при бажанні каннеллони з лососем в домашніх умовах можна зробити і з іншим сиром).
7. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Смачного!
- Філе лосося - 600 грам
- Каннеллоні - 8-10 штук
- Цибулина - 1 штука
- Шпинат - 200 грам
- Борошно - 30 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- Молоко - 400 мілілітрів
- Пармезан - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1. Для початку необхідно довести до кипіння воду, підсолити трохи і відправити туди каннеллони. Варити буквально 2-3 хвилин, а потім відкинути на друшляк, просушити і остудити.
2. Половину вершкового масла розтопити на сковороді. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Обсмажити до прозорості і додати шпинат (при бажанні в рецепт приготування каннеллони з лососем його можна і не використовувати).
3. Філе лосося вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Додати на сковороду і обсмажити хвилин 5. Посолити і поперчити за смаком. Зняти начинку з вогню і злегка остудити.
4. На окремій сковороді розтопити масло і всипати борошно. Постійно помішуючи, обсмажити трохи. Влити тонкою цівкою холодне молоко і вершки. Уварити соус, не перестаючи помішувати. Посолити і поперчити, додати дрібку мускатного горіха.
5. Каннеллоні наповнити приготованою начинкою і викласти у форму для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом.
6. Залити зверху соусом і присипати тертим пармезаном (при бажанні каннеллони з лососем в домашніх умовах можна зробити і з іншим сиром).
7. Надіслати форму в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Смачного!