Рецепт Каннеллоні в томатному соусі фото

Каннеллоні в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Макарони , Помідор , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів макаронів зі всілякими начинками пропоную цікавий і дуже простий рецепт каннеллони в томатному соусі з м'ясом і шпинатом.

Опис приготування:

Дивно соковиті, апетитні і неймовірно смачні каннеллони в томатному соусі в домашніх умовах, доповнені традиційним соусом"Бешамель" , стануть чудовою ідеєю для ситної вечері або обіду. При бажанні начинку можна зробити не тільки м'ясну, але і овочеву, наприклад.

  • Фарш - 300 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Томатний соус - 500 мілілітрів
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Каннеллоні - 16-18 штук
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Сир - 100 грам
каннеллоні в томатному соусі - фото крок 1
1. Для приготування томатного соусу спершу потрібно обсмажити в невеликій кількості оливкової олії подрібнений часник. Потім додати соус (можна купити готовий або зробити самостійно, подрібнивши свіжі помідори без шкірки). Посолити і поперчити за смаком, додати спеції. Соус потрібно трохи уварити на середньому вогні, а потім відставити на час.
каннеллоні в томатному соусі - фото крок 2
2. На окрему сковороду налити трохи олії і розігріти його. Викласти фарш і шпинат. Посолити і поперчити за смаком і смажити майже до готовності. Рецепт приготування каннеллони в томатному соусі можна використовувати і для іншої начинки - овочевий або сирної, наприклад. Готовий фарш зняти з вогню і остудити.
каннеллоні в томатному соусі - фото крок 3
3. Наступним етапом буде приготування соусу"Бешамель" . Для цього розтопити невеликий шматочок вершкового масла і всипати в нього борошно. Помішуючи, довести до золотистого кольору і тонкою цівкою додати молоко. Уварити соус, постійно розмішуючи, щоб не було грудочок, до загустіння і відставити убік.
каннеллоні в томатному соусі - фото крок 4
4. На дно жароміцної форми викласти пару ложок томатного соусу. Нафарширувати каннеллони остигнула начинкою і викласти в форму.
каннеллоні в томатному соусі - фото крок 5
5. Викласти соус"Бешамель" і розподілити по всій поверхні. При бажанні каннеллони в томатному соусі в домашніх умовах можна зробити і без додавання"Бешамель" .
каннеллоні в томатному соусі - фото крок 6
6. Викласти томатний соус і розрівняти його так, щоб він покрив все каннеллони. Залишилося тільки натерти на середній тертці сир і присипати їм блюдо зверху.
каннеллоні в томатному соусі - фото крок 7
7. У заздалегідь розігрітій духовці запікаються каннеллони близько 30 хвилин. Перед подачею їх можна присипати подрібненою свіжою зеленню.

Схожі рецепти