Качка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і ароматне блюдо з качки з картоплею. Смачне і ситне. Ділюся рецептом качки з картоплею в мультиварці.
М'ясо качки, незважаючи на те, що вона жірновато, дуже корисне і смачне. А приготоване за цим простим рецептом, воно ще й не втратить своїх корисних властивостей. Рецепт приготування качки з картоплею в мультиварці досить простий. І взагалі, мультиварка - це дуже хороший помічник. Вам не доведеться стояти над сковорідкою, підсмажуючи качку, а потім не треба буде весь час помішувати страву в каструлі. Можна спокійно відпочити, поки техніка все приготує. Отже, розповідаю, як приготувати качку з картоплею в мультиварці.
1. Качку помити, нарізати на порційні шматки.
2. Змішати соєвий соус, мідь, спеції, половину солі, перець і подрібнений часник.
3. У вийшов маринад помістити шматочки качки і маринувати хвилин 30-40.
4. У чашку мультиварки налити рослинне масло, викласти промаринуватися качку і включити режим "гасіння" з 60 хвилин.
5. Картоплю і моркву почистити, помити Картоплю нарізати шматочками середньої величини., морква можна кільцями. Цибуля очистити і нарізати півкільцями.
6. Додати картоплю, цибулю і моркву до качці після закінчення процесу "гасіння" .
Посолити і включити режим "випічка" з 35 хвилин.
От і все, ваше блюдо готово!
- Качка - 1 кілограм
- Картопля - 8-9 штук (середньої величини)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Спеції для птиці - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
1. Качку помити, нарізати на порційні шматки.
2. Змішати соєвий соус, мідь, спеції, половину солі, перець і подрібнений часник.
3. У вийшов маринад помістити шматочки качки і маринувати хвилин 30-40.
4. У чашку мультиварки налити рослинне масло, викласти промаринуватися качку і включити режим "гасіння" з 60 хвилин.
5. Картоплю і моркву почистити, помити Картоплю нарізати шматочками середньої величини., морква можна кільцями. Цибуля очистити і нарізати півкільцями.
6. Додати картоплю, цибулю і моркву до качці після закінчення процесу "гасіння" .
Посолити і включити режим "випічка" з 35 хвилин.
От і все, ваше блюдо готово!