Рецепт Качка з картоплею в мультиварці фото

Качка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви

Соковите і ароматне блюдо з качки з картоплею. Смачне і ситне. Ділюся рецептом качки з картоплею в мультиварці.

М'ясо качки, незважаючи на те, що вона жірновато, дуже корисне і смачне. А приготоване за цим простим рецептом, воно ще й не втратить своїх корисних властивостей. Рецепт приготування качки з картоплею в мультиварці досить простий. І взагалі, мультиварка - це дуже хороший помічник. Вам не доведеться стояти над сковорідкою, підсмажуючи качку, а потім не треба буде весь час помішувати страву в каструлі. Можна спокійно відпочити, поки техніка все приготує. Отже, розповідаю, як приготувати качку з картоплею в мультиварці.

1. Качку помити, нарізати на порційні шматки.

2. Змішати соєвий соус, мідь, спеції, половину солі, перець і подрібнений часник.

3. У вийшов маринад помістити шматочки качки і маринувати хвилин 30-40.

4. У чашку мультиварки налити рослинне масло, викласти промаринуватися качку і включити режим "гасіння" з 60 хвилин.

5. Картоплю і моркву почистити, помити Картоплю нарізати шматочками середньої величини., морква можна кільцями. Цибуля очистити і нарізати півкільцями.

6. Додати картоплю, цибулю і моркву до качці після закінчення процесу "гасіння" .

Посолити і включити режим "випічка" з 35 хвилин.

От і все, ваше блюдо готово!

  • Качка - 1 кілограм
  • Картопля - 8-9 штук (середньої величини)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Спеції для птиці - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
М'ясо качки, незважаючи на те, що вона жірновато, дуже корисне і смачне. А приготоване за цим простим рецептом, воно ще й не втратить своїх корисних властивостей. Рецепт приготування качки з картоплею в мультиварці досить простий. І взагалі, мультиварка - це дуже хороший помічник. Вам не доведеться стояти над сковорідкою, підсмажуючи качку, а потім не треба буде весь час помішувати страву в каструлі. Можна спокійно відпочити, поки техніка все приготує. Отже, розповідаю, як приготувати качку з картоплею в мультиварці.

1. Качку помити, нарізати на порційні шматки.

2. Змішати соєвий соус, мідь, спеції, половину солі, перець і подрібнений часник.

3. У вийшов маринад помістити шматочки качки і маринувати хвилин 30-40.

4. У чашку мультиварки налити рослинне масло, викласти промаринуватися качку і включити режим "гасіння" з 60 хвилин.

5. Картоплю і моркву почистити, помити Картоплю нарізати шматочками середньої величини., морква можна кільцями. Цибуля очистити і нарізати півкільцями.

6. Додати картоплю, цибулю і моркву до качці після закінчення процесу "гасіння" .

Посолити і включити режим "випічка" з 35 хвилин.

От і все, ваше блюдо готово!

Схожі рецепти