Рецепт Тушкована качка з баклажанами і картоплею фото

Тушкована качка з баклажанами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Качка
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування тушкованої качки з баклажанами і картоплею.

Кількість порцій: 4-8
  • Качині грудки - 700 грам
  • Картопля - 1, 3 кілограма
  • Баклажан середній - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - - штук
  • Сіль - - За смаком
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 1
Складові.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 2
Поріжте баклажан на кружки товщиною приблизно 1.5-2 см. Посоліть з обох сторін і перекладіть в миску на 15-20 хвилин.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 3
Поріжте качку на однакові шматочки (чим менше шматочки, тим швидше приготування).
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 4
Розігрійте глибоку сковороду, додайте трохи олії і все м'ясо.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 5
Готуйте качку на середньому вогні, час від часу помішуйте. Готуйте до коричневого кольору з усіх боків.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 6
Зменшіть вогонь і поріжте в сковороду часник.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 7
Почистіть і поріжте картоплю, додайте його до качці і готуйте все разом, зрідка помішуючи.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 8
Тим часом, займіться баклажанами. Дістаньте з миски і обсушити їх паперовим рушником.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 9
Продовжуйте готувати поки картопля не стане коричневим з усіх боків.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 10
Тепер пора додати баклажан. Якщо у вашій сковорідці не вистачає місця, то можна все перемістити у велику каструлю. І так, поріжте баклажан.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 11
Додайте в каструлю і влийте туди 1/2 чашки води. Додати сіль за смаком.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 12
Закрийте кришкою і готуйте на повільному вогні, поки все інгредієнти не будуть приготовлені.
тушкована качка з баклажанами і картоплею - фото крок 13
Коли все готово, вимкніть вогонь, все перемішайте як слід і подавайте до столу. Смачного.

Схожі рецепти