Тушкована качка з баклажанами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованої качки з баклажанами і картоплею.
Кількість порцій: 4-8
- Качині грудки - 700 грам
- Картопля - 1, 3 кілограма
- Баклажан середній - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Рослинна олія - - штук
- Сіль - - За смаком
Складові.
Поріжте баклажан на кружки товщиною приблизно 1.5-2 см. Посоліть з обох сторін і перекладіть в миску на 15-20 хвилин.
Поріжте качку на однакові шматочки (чим менше шматочки, тим швидше приготування).
Розігрійте глибоку сковороду, додайте трохи олії і все м'ясо.
Готуйте качку на середньому вогні, час від часу помішуйте. Готуйте до коричневого кольору з усіх боків.
Зменшіть вогонь і поріжте в сковороду часник.
Почистіть і поріжте картоплю, додайте його до качці і готуйте все разом, зрідка помішуючи.
Тим часом, займіться баклажанами. Дістаньте з миски і обсушити їх паперовим рушником.
Продовжуйте готувати поки картопля не стане коричневим з усіх боків.
Тепер пора додати баклажан. Якщо у вашій сковорідці не вистачає місця, то можна все перемістити у велику каструлю. І так, поріжте баклажан.
Додайте в каструлю і влийте туди 1/2 чашки води. Додати сіль за смаком.
Закрийте кришкою і готуйте на повільному вогні, поки все інгредієнти не будуть приготовлені.
Коли все готово, вимкніть вогонь, все перемішайте як слід і подавайте до столу. Смачного.