Рецепт Тушкована качка шматочками фото

Тушкована качка шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Птах, Фрукти, Яблука, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Качка, тушкована шматочками, - блюдо для любителів смачно поїсти! Ніжне м'ясо качки гаситься з луком, яблуками і сметаною. Результат вас порадує!

Приготуємо тушковану качку шматочками в домашніх умовах. Насамперед обробляємо качку на порційні шматочки і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Перекладаємо качку в казан, а на тій же сковороді обсмажуємо подрібнені яблука і цибуля. Солимо і перчимо м'ясо качки, зверху викладаємо цибулю і яблука, заливаємо все водою або бульйоном. tusim 1 час, в кінці кладемо сметану, перемішуємо і доводимо страву до готовності. Хай щастить!

  • Качка - 1 штука
  • Яблука - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Крем - 7 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - За смаком
тушкована качка шматочками - фото крок 1
Тушку качки промиваємо і обробляв, на порційні шматочки.
тушкована качка шматочками - фото крок 2
Ріпчасту цибулю і яблука промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
тушкована качка шматочками - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо шматочки качки до золотистого кольору.
тушкована качка шматочками - фото крок 4
Перекладаємо качку в казан, солимо і перчимо до смаку.
тушкована качка шматочками - фото крок 5
На тій же сковороді обсмажуємо цибулю з яблуками (приблизно 5 хвилин).
тушкована качка шматочками - фото крок 6
Перекладаємо яблука і цибулю в казан, зверху заливаємо воду. Тушкуємо на повільному вогні 1 час, в кінці додаємо сметану, перемішуємо і продовжуємо тушкувати до повної готовності м'яса.
тушкована качка шматочками - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти