Тушкована качка шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Качка, тушкована шматочками, - блюдо для любителів смачно поїсти! Ніжне м'ясо качки гаситься з луком, яблуками і сметаною. Результат вас порадує!
Приготуємо тушковану качку шматочками в домашніх умовах. Насамперед обробляємо качку на порційні шматочки і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Перекладаємо качку в казан, а на тій же сковороді обсмажуємо подрібнені яблука і цибуля. Солимо і перчимо м'ясо качки, зверху викладаємо цибулю і яблука, заливаємо все водою або бульйоном. tusim 1 час, в кінці кладемо сметану, перемішуємо і доводимо страву до готовності. Хай щастить!
- Качка - 1 штука
- Яблука - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вода - 150 мілілітрів
- Крем - 7 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
Тушку качки промиваємо і обробляв, на порційні шматочки.
Ріпчасту цибулю і яблука промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
На рослинному маслі обсмажуємо шматочки качки до золотистого кольору.
Перекладаємо качку в казан, солимо і перчимо до смаку.
На тій же сковороді обсмажуємо цибулю з яблуками (приблизно 5 хвилин).
Перекладаємо яблука і цибулю в казан, зверху заливаємо воду. Тушкуємо на повільному вогні 1 час, в кінці додаємо сметану, перемішуємо і продовжуємо тушкувати до повної готовності м'яса.
Смачного!