Качка шматочками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечене в духовці м'ясо качки - справжній делікатес! Я вважаю за краще запікати качку з овочами: виходить дуже ситно і неймовірно смачно. Повноцінне блюдо до обіднього столу або на вечерю. Рекомендую!
Приготуємо качку шматочками в духовці в домашніх умовах. В першу чергу підготуйте овочі, промийте і наріжте все тонкими скибочками, сіль за смаком. Качку порубати порційними шматочками. Складіть овочі в рукав для запікання, зверху розмістите м'ясо качки. Запікайте блюдо в духовці 40 хвилин. Хай щастить!
- Качка - 1 штука
- Капуста - За смаком
- Перець болгарський - 2-3 штук
- Баклажан - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
Всі овочі промиваємо і очищаємо від зайвих насіння і тд. Капусту нашаткуйте, перець і баклажани поріжте невеликими скибочками. Змішайте овочі разом, посолити за смаком.
Качку розріжте на порційні шматки, посоліть і поперчіть за смаком.
Викладаємо в рукав для запікання овочі, а зверху кладемо шматочки качки. Помістіть зав'язаний рукав в духовку (на деко), розігріту до 220 градусів. Запікайте блюдо близько 35-40 хвилин.
Смачного!