Качка в казані
(покроковий рецепт з фото)
Качка - це вишукане м'ясо, у неї насичений і тонкий смак. Її м'ясо дуже поживне і ситне. З качки можна зробити багато різних і цікавих страв. Спробуйте, як приготувати качку в казані.
М'ясо качки можна приготувати з різними овочами, наприклад, морквою, цибулею і картоплею, а також буде смачно створити поєднання качиного м'яса з яблуками і апельсинами. Безпрограшним варіантом приготування буде поєднання зі сметанним соусом, який додасть легкий і тонкий смак. Таку качку подають як самостійну страву або з легким гарніром, наприклад, картоплею, рисом або запеченими овочами.
1. Качку Обскубують і смалять залишилися пір'я. Обробляє і нарізаємо шматочками приблизно по 6-7 сантиметрів.
2. На сковороді обсмажуємо шматочки до появи рум'яної скоринки. Спершу кожен шматочок викладаємо шкірою вниз, а після цього перевертаємо. Додаємо лавровий лист, солимо і перчимо до смаку.
3. Обсмажені шматочки викладаємо в розпечений казан, додаємо сметану і тушкуємо на слабкому вогні при закритій кришці 1-1, 5 годину. Кожні п'ятнадцять хвилин перемішуємо, для а 15 хвилин до закінчення приготування видавлюємо 2 зубчики часнику. Смачного!
- Качка - 1 штука
- Крем - 0, 5 L
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
1. Качку Обскубують і смалять залишилися пір'я. Обробляє і нарізаємо шматочками приблизно по 6-7 сантиметрів.
2. На сковороді обсмажуємо шматочки до появи рум'яної скоринки. Спершу кожен шматочок викладаємо шкірою вниз, а після цього перевертаємо. Додаємо лавровий лист, солимо і перчимо до смаку.
3. Обсмажені шматочки викладаємо в розпечений казан, додаємо сметану і тушкуємо на слабкому вогні при закритій кришці 1-1, 5 годину. Кожні п'ятнадцять хвилин перемішуємо, для а 15 хвилин до закінчення приготування видавлюємо 2 зубчики часнику. Смачного!