Рецепт Качка в казані фото

Качка в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Качка - це вишукане м'ясо, у неї насичений і тонкий смак. Її м'ясо дуже поживне і ситне. З качки можна зробити багато різних і цікавих страв. Спробуйте, як приготувати качку в казані.

М'ясо качки можна приготувати з різними овочами, наприклад, морквою, цибулею і картоплею, а також буде смачно створити поєднання качиного м'яса з яблуками і апельсинами. Безпрограшним варіантом приготування буде поєднання зі сметанним соусом, який додасть легкий і тонкий смак. Таку качку подають як самостійну страву або з легким гарніром, наприклад, картоплею, рисом або запеченими овочами.

1. Качку Обскубують і смалять залишилися пір'я. Обробляє і нарізаємо шматочками приблизно по 6-7 сантиметрів.

2. На сковороді обсмажуємо шматочки до появи рум'яної скоринки. Спершу кожен шматочок викладаємо шкірою вниз, а після цього перевертаємо. Додаємо лавровий лист, солимо і перчимо до смаку.

3. Обсмажені шматочки викладаємо в розпечений казан, додаємо сметану і тушкуємо на слабкому вогні при закритій кришці 1-1, 5 годину. Кожні п'ятнадцять хвилин перемішуємо, для а 15 хвилин до закінчення приготування видавлюємо 2 зубчики часнику. Смачного!


  • Качка - 1 штука
  • Крем - 0, 5 L
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
М'ясо качки можна приготувати з різними овочами, наприклад, морквою, цибулею і картоплею, а також буде смачно створити поєднання качиного м'яса з яблуками і апельсинами. Безпрограшним варіантом приготування буде поєднання зі сметанним соусом, який додасть легкий і тонкий смак. Таку качку подають як самостійну страву або з легким гарніром, наприклад, картоплею, рисом або запеченими овочами.

1. Качку Обскубують і смалять залишилися пір'я. Обробляє і нарізаємо шматочками приблизно по 6-7 сантиметрів.

2. На сковороді обсмажуємо шматочки до появи рум'яної скоринки. Спершу кожен шматочок викладаємо шкірою вниз, а після цього перевертаємо. Додаємо лавровий лист, солимо і перчимо до смаку.

3. Обсмажені шматочки викладаємо в розпечений казан, додаємо сметану і тушкуємо на слабкому вогні при закритій кришці 1-1, 5 годину. Кожні п'ятнадцять хвилин перемішуємо, для а 15 хвилин до закінчення приготування видавлюємо 2 зубчики часнику. Смачного!

Схожі рецепти