Тушкована качка в казані
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати тушковану качку в казані в домашніх умовах. Виходить смачне, і цілком просте в приготуванні блюдо, яке вам обов'язково припаде до душі. Соковите і ніжне буде м'ясо!
Мені дуже подобається цей рецепт приготування тушкованої качки в казані, так що я і вам із задоволенням розповім, як приготувати цю страву. За рахунок того, що готуємо в казані, всі інгредієнти як ніби гасяться у власному соку, що робить м'ясо дуже м'яким і ніжним, буквально тане в роті. Крім того, за рахунок додавання квасолі або бобів, консистенція підливи виходить в міру густий і приємною. Смачно!
- Качка - 700 грам (у мене - ніжки і стегенця)
- Томатний сік густий - 400 мілілітрів (або томатна паста, розбавлена водою)
- Бульйон - 300 мілілітрів
- Картопля - 2 штуки
- Кукурудза заморожена - 2 склянки
- Квасоля заморожена - 2 склянки (або боби)
- Цукор - 0.5 Ст. Ложки
- Орегано сушений - 1/2 чайних ложки
- Перець чилі - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1-2 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Для початку качку ділимо на порційні шматок, і в казані на олії обсмажити разом з цибулею. Спеції - за смаком.
2. Коли цибуля стане прозорою, додамо боби і кукурудзу, без розморожування. Чекаємо, щоб рідина виділилася і випарувалася. А потім вливаємо бульйон і чекаємо. Поки закипить. Вогонь зменшимо до мінімального.
3. Після того. Як бульйон закипить, вливаємо томатний сік, додамо всі спеції і картопля кубиками, і тримаємо на маленькому вогні до готовності картоплі - приблизно 20-30 хвилин.
4. От і все! Смачного!