Кабачки з картоплею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно натрапив на простий рецепт кабачків з картоплею і помідорами. Виходить дуже смачне і корисне овочеве рагу.
Викладаю тут простий рецепт кабачків з фаршем, картоплею і помідорами. Якщо ви любите овочеві рагу або дотримуєтеся вегетаріанської дієти, вам сподобається.
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Крем - 2-3 Ст. Ложок (бажано нежирна)
- Сир - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп, можна додати в готову страву для краси. )
Нарізаємо кружальцями овочі (кабачки, помідори, картоплю).
Готуємо соус.
Розкладаємо овочі.
Заправляємо блюдо.
Посипаємо все тертим сиром.
Нарізаємо помідори, картопля і кабачок на тоненькі і, по можливості, дрібні кружечки.
Розкладаємо все це в формі для запікання або сковорідці (попередньо змащуємо її олією).
Готуємо соус - видавлюємо в сметану часник, додаємо солі за смаком (я обходжуся дрібкою).
Заправляємо блюдо соусом.
Натираємо зверху сир.
Залишається тільки покласти рагу в духовку на 20 хвилин при температурі 170 градусів або, якщо ви готуєте на сковорідці, гасити. Даємо страві трохи охолонути і подаємо до столу.