Смажені кабачки з помідорами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ситне блюдо з кабачків, яєць, помідорів, цибуля і зелений. Всі інгредієнти перемішуються і обсмажуються разом, виходить щось схоже на омлет. Рекомендую блюдо на сніданок або обід.
Перед вами - простий рецепт приготування смажених кабачків з помідорами і яйцем. Обсмажуємо на сковороді кабачки з цибулею, потім додаємо порізані помідори і зелень, а також збиті яйця. Доводимо страву до готовності, обсмажити все під кришкою ще 10 хвилин. Удачі в приготуванні!
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Петрушка - За смаком
- Манька - 20 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Кабачок промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
Дрібно нарізаємо цибулю.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому кабачки, приблизно 5-7 хвилин. Потім додайте цибулю і готуйте ще 7-8 хвилин. Дрібно наріжте помідори і додайте їх на сковороду, сіль і prisyp'te Mankoji. Зверху влийте збиті яйця і додайте подрібнену зелень. Смажте під кришкою на мінімальному вогні 10 хвилин.
Смачного!