Рецепт Кабачки смажені з часником і яйцем фото

Кабачки смажені з часником і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Вийшло дуже чудове блюдо. Кабачки дають соковитість і легкість, а яйце незвичайний смак.

Опис приготування:

Це просте і швидке в приготуванні блюдо можна подати на вечерю або в літню спеку на обід. Кабачки обсмажуємо з цибулею, потім додаємо збиті яйця. Ситно, корисно і здорово! Спробуйте!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
кабачки смажені з часником і яйцем - фото крок 1
Кабачки молоді нарізати невеликими кубиками.
кабачки смажені з часником і яйцем - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізати довільно.
кабачки смажені з часником і яйцем - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
кабачки смажені з часником і яйцем - фото крок 4
Додати нарізані кабачки.
кабачки смажені з часником і яйцем - фото крок 5
В окремій мисці збийте два яйця з сіллю і перцем.
кабачки смажені з часником і яйцем - фото крок 6
До готових кабачків влийте яйця. Перемішайте. Видавіть через прес часник. Посоліть все блюдо за смаком.
кабачки смажені з часником і яйцем - фото крок 7
Подайте до столу.

Схожі рецепти