Кабачки смажені з часником і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Вийшло дуже чудове блюдо. Кабачки дають соковитість і легкість, а яйце незвичайний смак.
Це просте і швидке в приготуванні блюдо можна подати на вечерю або в літню спеку на обід. Кабачки обсмажуємо з цибулею, потім додаємо збиті яйця. Ситно, корисно і здорово! Спробуйте!
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Кабачки молоді нарізати невеликими кубиками.
Ріпчасту цибулю нарізати довільно.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додати нарізані кабачки.
В окремій мисці збийте два яйця з сіллю і перцем.
До готових кабачків влийте яйця. Перемішайте. Видавіть через прес часник. Посоліть все блюдо за смаком.
Подайте до столу.