Смажені пиріжки з цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Смажені пиріжки з цибулею і яйцями - річ просто карколомна! М'яка, ніжна начинка з трохи хрустів шматочками зеленої цибулі і чудове тісто.
Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею дуже смачні. Прочитайте, як приготувати смажені пиріжки з цибулею і яйцем для себе і своєї сім'ї і порадуйте їх смачною випічкою!
- Дріжджове тісто - 1 кілограм
- Яйця варені - 4 штуки
- Цибуля зелена - 2 пучка
- Кріп - 1 пучок
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Масло рослинне - 150 грам
1. Для приготування соковитої начинки насамперед поставте варитися яйця.
2. У сковороді на розтопленому вершковому маслі обсмажте цибулю 2-3 хвилини, при цьому не забувайте його помішувати.
3. Додайте до цибулі подрібнений кріп і нарізані яйця. Приправте сіллю і перцем за смаком.
4. Тісто розділіть на рівні шматочки і розкачайте їх. На кожен шматочок розподіліть начинку.
5. Кінець кліпу, сформуйте пиріжок і підготуйте до обсмажуванні.
6. Обсмажуйте пиріжки до золотистого кольору з двох сторін на рослинній олії.