Смажені пиріжки з яйцем, цибулею і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Ці рум'яні, пишні і найголовніше дуже смачні пиріжки на кислому молоці я готувала б кожен день, якби не зайві см в талії Розповім, як приготувати смажені пиріжки з яйцем, цибулею і зеленню.
Кількість інгредієнтів в рецепті точно розраховано, але в залежності від якості борошна її кількість можна зменшити. Тісто повинне вийти еластичним, але не жорстким.
- Кисле молоко - 0, 5 L
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 800 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 6 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка (в начинку)
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1. У кисле молоко відправте цукор, сіль, соду і сухі дріжджі. Добре перемішайте, щоб все розчинилося.
2. Просійте борошно і почніть замішувати тісто ложкою або віночком.
3. Коли тісто сформується в грудку, додайте рослинне масло без запаху і завершите вимішування. Тісто накрийте кришкою і поставте в тепле місце до збільшення його в обсязі в 3-4 рази.
4. Яйця відварити круто і остудіть. Наріжте кубиками, poperčite і сіль.
5. Зелень дрібно наріжте. Змішайте з яйцями і додайте 2 ложки майонезу, щоб начинка не розвалювалася при формуванні пиріжків.
6. Коли тісто піднялося, змочіть руки соняшниковою олією і видавити з тіста кульки. Пальцями пріплюсніте, закладіть начинку і сформуйте пиріжки.
7. Обсмажте пиріжки на розігрітій олії на повільному вогні. Коли одна сторона стане золотистою - переверніть і обсмажте на другий.
8. Пиріжки готові, ось такі красені вийшли! Смачного!