Пиріжки з яйцем і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Смажені пиріжки можна приготувати з різноманітними начинками, одні з моїх улюблених - пиріжки з яйцем і зеленню. Рецепт приготування простий.
Тісто на пиріжки з яйцем і зеленню - швидке, не потрібно довго чекати, та й начинка готується протягом 15 хвилин. Щоб вона була соковитою і в'язкою, потрібно додати смаженої цибулі.
- Дріжджі свіжі - 25 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вода тепла - 1 Склянка
- Яйця - 6 штук(1 яйце - в тісто, інші - в начинку)
- Оцет 9-проц. - 1 Чайна ложка
- Борошно - 4-5 склянок
- Цибулина - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Олія рафінована рослинна - 1 Склянка

1. Приготуємо продукти для пиріжків.

2. Спочатку приготуємо начинку. Яйця відварюємо круто, після того, як ostuživaem і чистий.

3. Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.

4. На столовій ложці олії рослинного смажимо цибулю.

5. Готовий лук посолити і відставити поки.

6. Рубаємо яйця кубиками.

7. Миту зелень обсушити і порізати дрібно.

8. З'єднуємо рубані яйця, смажену цибулю і зелень. Як зелені найкраще брати зелену цибулю перо і кріп. Солимо.

9. Перемішуємо. Начинка готова.

10. Переходимо до тесту для пиріжків. У теплій воді розчиняємо дріжджі свіжі.

11. Додаємо сире яйце, оцет, сіль, цукор і половинку склянки борошна. Перемішуємо все.

12. Невеликими партіями вводимо решту борошна і починаємо замішувати тісто.

13. Тісто має вийде не круте, трішки липнуче до рук. Накрийте його серветкою і поставте в тепло на 15 хвилин. Борошно більше не знадобиться.

14. Змастіть робочий стіл маслом рослинним. Поділіть тісто на однакові частини.

15. На кожну частину тесту покладіть по столовій ложці начинки і заліпити край.

16. Шов трохи втисніть всередину пиріжка і переверніть його швом вниз. Також вступите з іншим тестом. Коли останній пиріжок буде сфорязикний, переходимо до смаження.

17. Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо масло і добре його прогреваем. Викладаємо пиріжки швом вниз і смажимо до рум'яної скоринки.

18. Смажимо з двох сторін.

19. Пиріжки з яйцем і зеленню готові. Подавайте зі сметаною. Смачного!