Рецепт Суп із зеленню і яйцем фото

Суп із зеленню і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Зелень , Яйця
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Дуже смачний дієтичний суп, вариться на другому бульйоні. Відсутність картоплі і жиру робить його низькокалорійним, а домашня локшина корисним. Пробуйте!

Опис приготування:

Заправляється суп яйцями і зеленню в великій кількості. Зелень підійде будь-яка сезонна, взимку - заморожена.

  • Вода - 2 L
  • Куряча ніжка - 1 штука
  • Яйця - 2-3 штук
  • Локшина домашня або вермішель - 3/4 склянки (твердих сортів)
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
суп із зеленню і яйцем - фото крок 1
1. Спочатку приготуємо для супу бульйон. Для цього кладемо в холодну воду ніжку і варимо 10-15 хвилин. Цей бульйон виливаємо. Заливаємо знову холодною водою, солимо і варимо другий бульйон.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 2
2. Поки вариться бульйон потрібно відварити яйця круто.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 3
3. Продуктовий набір для варіння супу: локшина, яйця, зелень, спеції.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 4
4. Виймаємо м'ясо з бульйону і відокремлюємо від кістки. Кількість м'яса регулюйте на свій смак, я хотіла зробити легенький суп. М'ясо повертаємо в бульйон.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 5
5. У готовий киплячий бульйон з м'ясом кладемо локшину і варимо її пару хвилин.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 6
6. Як тільки локшина спливла - вона готова.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 7
7. Рубаємо дрібно яйця.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 8
8. І додаємо яйця в суп.
суп із зеленню і яйцем - фото крок 9
9. Заправляємо суп зеленню і через хвилинку вимикаємо вогонь. Суп з яйцем і зеленню готовий! Смачного!

Схожі рецепти