Суп із зеленню і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний дієтичний суп, вариться на другому бульйоні. Відсутність картоплі і жиру робить його низькокалорійним, а домашня локшина корисним. Пробуйте!
Заправляється суп яйцями і зеленню в великій кількості. Зелень підійде будь-яка сезонна, взимку - заморожена.
- Вода - 2 L
- Куряча ніжка - 1 штука
- Яйця - 2-3 штук
- Локшина домашня або вермішель - 3/4 склянки (твердих сортів)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Спочатку приготуємо для супу бульйон. Для цього кладемо в холодну воду ніжку і варимо 10-15 хвилин. Цей бульйон виливаємо. Заливаємо знову холодною водою, солимо і варимо другий бульйон.
2. Поки вариться бульйон потрібно відварити яйця круто.
3. Продуктовий набір для варіння супу: локшина, яйця, зелень, спеції.
4. Виймаємо м'ясо з бульйону і відокремлюємо від кістки. Кількість м'яса регулюйте на свій смак, я хотіла зробити легенький суп. М'ясо повертаємо в бульйон.
5. У готовий киплячий бульйон з м'ясом кладемо локшину і варимо її пару хвилин.
6. Як тільки локшина спливла - вона готова.
7. Рубаємо дрібно яйця.
8. І додаємо яйця в суп.
9. Заправляємо суп зеленню і через хвилинку вимикаємо вогонь. Суп з яйцем і зеленню готовий! Смачного!