Пиріжки з капустою і яйцем смажені
(покроковий рецепт з фото)
Мені дуже подобаються пиріжки за те, що для них використовуються прості і доступні продукти. Але їх можна цікаво комбінувати, поєднувати смаки. Завжди буде виходити щось нове. Так у мене і вийшло.
Тепер я можу поділитися з вами тим, як приготувати пиріжки з капустою і яйцем смажені. Якщо у вас немає часу робити дріжджове тісто, то готове магазинне підійде. Начинку ми будемо заздалегідь смажити, а яйця варити. Ситна випічка на кожен день сподобається і дітям, і дорослим.
- Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
- Дріжджі сухі, пачка - 1 штука
- Цукор - 30 грам
- Сіль кухонна - 20 грам
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 4 штуки(1 - в тісто, 3 - в начинку)
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки(polkochana, невеликого)
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Спочатку зробіть опару для тіста. У воді перемішайте дріжджі з цукром, сіллю і яйцем.

Потім в опару просійте борошно. Замішайте тісто. Залиште його на 20 хвилин при кімнатній температурі.

А тепер займіться начинкою. Яйця відварити круто.

Морква почистіть, помийте і натріть на крупній тертці.

Капусту дрібно наріжте.

Яйця очистіть і дрібно наріжте.

На розігрітій олії зажарьте капусту з морквою до м'якості. Додайте сіль і перець за смаком. Зажарку додайте до яєць. Перемішайте начинку.

Готове тісто розкачати в джгути. Їх наріжте шматочками. Потім зробіть коржики.

У Lepeška інвестувати načinku. Сформуйте пиріжки.

Обсмажте пиріжки в розігрітій олії на сковороді з обох сторін. Смачного!