Рецепт Кабачки смажені з яйцем фото

Кабачки смажені з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Кабачок
Низькокалорійні
На вечерю
Гарячі страви

Легка вечеря або перекус можна влаштувати з смажених кабачків з відвареним яйцем. Процес дуже простий і не вимагає багато часу. Кількість продуктів на двох. Приступимо.

Смажені кабачки і яйця поповнять організм необхідними речовинами. Вечеря буде легким і смачним. Кабачки паніруємо в борошні і обсмажити, а яйця відварити.

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
кабачки смажені з яйцем - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Кабачок і яйця ретельно вимити.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 2
2. Яйця залийте холодною водою і поставте на вогонь. Варіть з моменту закипання 7-9 хвилин. Потім обдайте крижаною водою. Очистіть від шкаралупи.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 3
3. Кабачок поріжте кружечками.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 4
4. Додати сіль. Залиште на кілька хвилин солитися.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 5
5. Обваляйте кабачки в борошні з усіх боків.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 6
6. Викладіть в гаряче масло і смажте до скоринки.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 7
7. Переверніть і смажте з іншого боку.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 8
8. Готові яйця поріжте на половинки.
кабачки смажені з яйцем - фото крок 9
9. На тарілочку покладіть дві половинки яйця і смажені кабачки. Подавайте з різними соусами. Приємного!

Схожі рецепти