Кабачки смажені з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Легка вечеря або перекус можна влаштувати з смажених кабачків з відвареним яйцем. Процес дуже простий і не вимагає багато часу. Кількість продуктів на двох. Приступимо.
Смажені кабачки і яйця поповнять організм необхідними речовинами. Вечеря буде легким і смачним. Кабачки паніруємо в борошні і обсмажити, а яйця відварити.
- Кабачок - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Приготуємо продукти. Кабачок і яйця ретельно вимити.
2. Яйця залийте холодною водою і поставте на вогонь. Варіть з моменту закипання 7-9 хвилин. Потім обдайте крижаною водою. Очистіть від шкаралупи.
3. Кабачок поріжте кружечками.
4. Додати сіль. Залиште на кілька хвилин солитися.
5. Обваляйте кабачки в борошні з усіх боків.
6. Викладіть в гаряче масло і смажте до скоринки.
7. Переверніть і смажте з іншого боку.
8. Готові яйця поріжте на половинки.
9. На тарілочку покладіть дві половинки яйця і смажені кабачки. Подавайте з різними соусами. Приємного!