Рецепт Кабачки смажені з помідорами фото

Кабачки смажені з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 г. 0 хв.

Коли на гарнір хочеться чогось легкого і корисного, я готую кабачки смажені з помідорами. Блюдо готується швидко і просто, а виходить дуже смачним. Особливо добре воно в сезон кабачків і помідорів.

Опис приготування:

Кабачки ростуть швидко, готуються швидко і також швидко з'їдаються. Це - універсальний овоч, який підходить практично до всього. Я часто обсмажую кабачки з помідорами та іншими овочами. Такий гарнір - дуже корисний і низькокалорійний.

Як приготувати кабачки смажені з помідорами?

1. Кабачки промийте, зріжте шкірку, розріжте навпіл і виберіть кісточки (якщо кабачок дуже зрілий і кісточки великі). Молодий кабачок буде досить нарізати кільцями.

2. Помідори також промийте, виріжте плодоніжки і наріжте кільцями.

3. Цибулину і часник очистіть. Цибулину (бажано - фіолетову) наріжте часточками (я ріжу досить крупно). Часник треба буде розчавити часничниця прямо в сковороду, але пізніше.

4. Зелень петрушки і / або кропу промийте і дрібно нарубати.

5. У сковороді розігрійте олію. Викладіть кабачки. Злегка підсмажте (хвилинку-дві), потім додайте цибулю і помідор. Додати сіль, поперчіть і смажте протягом 8-10 хвилин, не закриваючи кришкою. Періодично помішуйте.

6. В кінці смаження додайте зелень і акуратно перемішайте.

Кабачки смажені з помідорами готові! Подавайте в якості легкої гарячої закуски або як гарнір до м'яса, птиці або риби. Смачна така закуска і на холодну, приправлена ​​майонезом. У компанію до кабачків, помідорів і цибулі можна додати болгарський перець і баклажан.

Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Зелень (петрушка, кріп) - - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Кабачки ростуть швидко, готуються швидко і також швидко з'їдаються. Це - універсальний овоч, який підходить практично до всього. Я часто обсмажую кабачки з помідорами та іншими овочами. Такий гарнір - дуже корисний і низькокалорійний.

Як приготувати кабачки смажені з помідорами?

1. Кабачки промийте, зріжте шкірку, розріжте навпіл і виберіть кісточки (якщо кабачок дуже зрілий і кісточки великі). Молодий кабачок буде досить нарізати кільцями.

2. Помідори також промийте, виріжте плодоніжки і наріжте кільцями.

3. Цибулину і часник очистіть. Цибулину (бажано - фіолетову) наріжте часточками (я ріжу досить крупно). Часник треба буде розчавити часничниця прямо в сковороду, але пізніше.

4. Зелень петрушки і / або кропу промийте і дрібно нарубати.

5. У сковороді розігрійте олію. Викладіть кабачки. Злегка підсмажте (хвилинку-дві), потім додайте цибулю і помідор. Додати сіль, поперчіть і смажте протягом 8-10 хвилин, не закриваючи кришкою. Періодично помішуйте.

6. В кінці смаження додайте зелень і акуратно перемішайте.

Кабачки смажені з помідорами готові! Подавайте в якості легкої гарячої закуски або як гарнір до м'яса, птиці або риби. Смачна така закуска і на холодну, приправлена ​​майонезом. У компанію до кабачків, помідорів і цибулі можна додати болгарський перець і баклажан.

Смачного!

Схожі рецепти