Рецепт Кабачки, фаршировані помідорами і сиром фото

Кабачки, фаршировані помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Сьогодні поділюся з вами відмінний рецептом смачної і швидкої закуски, як приготувати кабачки з помідорами і сиром в духовці. Блюдо виходить дуже смачним, ароматним, з ніжною сирною шапочкою.

Опис приготування:

Кабачки, фаршировані помідорами і сиром - це по-справжньому літня закуска. Впевнена, вона сподобається всім любителям кабачків. Я дуже часто готую такі кабачки на пікнік, вони прекрасно підходять в якості доповнення до шашликів або для перекусу, поки шашлики ще на мангалі. Рецепт, як приготувати кабачки, фаршировані помідорами і сиром, дуже простий і не"морочлівий" . Швиденько наріжте-натріть всі продукти, відправте в духовку і займайтеся своїми справами!

  • Кабачок - 1 штука (молодий)
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 80 грам
  • Сіль, перець - За смаком
кабачки, фаршировані помідорами і сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок вибирайте молоденький, із зеленою шкіркою.
кабачки, фаршировані помідорами і сиром - фото крок 2
Кабачок поріжте на кружечки товщиною 1 см. У кожному кружечку ложкою вийміть трохи м'якоті, щоб вийшло невелике заглиблення. Робіть це акуратно, щоб не проткнути кружечок повністю, інакше буде витікати сік з помідора. Усередині кабачок присолите і поперчіть за смаком.
кабачки, фаршировані помідорами і сиром - фото крок 3
Помідор дрібно наріжте. У кожне поглиблення покладіть по 1 немає. Ложці помідорів, присипте тертим сиром. Покладіть заготовки на пергамент і відправте в духовку на 20 хвилин.
кабачки, фаршировані помідорами і сиром - фото крок 4
Запікайте кабачки, фаршировані помідорами і сиром, в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Подавати можна як гарячими, так і холодними. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти