Кабачки, фаршировані помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами відмінний рецептом смачної і швидкої закуски, як приготувати кабачки з помідорами і сиром в духовці. Блюдо виходить дуже смачним, ароматним, з ніжною сирною шапочкою.
Кабачки, фаршировані помідорами і сиром - це по-справжньому літня закуска. Впевнена, вона сподобається всім любителям кабачків. Я дуже часто готую такі кабачки на пікнік, вони прекрасно підходять в якості доповнення до шашликів або для перекусу, поки шашлики ще на мангалі. Рецепт, як приготувати кабачки, фаршировані помідорами і сиром, дуже простий і не "морочлівий" . Швиденько наріжте-натріть всі продукти, відправте в духовку і займайтеся своїми справами!
- Кабачок - 1 штука (молодий)
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 80 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок вибирайте молоденький, із зеленою шкіркою.
Кабачок поріжте на кружечки товщиною 1 см. У кожному кружечку ложкою вийміть трохи м'якоті, щоб вийшло невелике заглиблення. Робіть це акуратно, щоб не проткнути кружечок повністю, інакше буде витікати сік з помідора. Усередині кабачок присолите і поперчіть за смаком.
Помідор дрібно наріжте. У кожне поглиблення покладіть по 1 немає. Ложці помідорів, присипте тертим сиром. Покладіть заготовки на пергамент і відправте в духовку на 20 хвилин.
Запікайте кабачки, фаршировані помідорами і сиром, в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Подавати можна як гарячими, так і холодними. Їжте із задоволенням!