Рецепт Кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці фото

Кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Оригінальний, але простий рецепт кабачків, фаршированих сиром, запечених в духовці. Спробуйте обов'язково: поєднання хоч і незвичне, але дуже смачне. Здивуйте домочадців!

Я раніше думала, що з сиру можна використовувати тільки при готуванні солодких десертів, додавати в випічку (знову ж - солодку). Потім спробувала лаваш з аналогічною начинкою - і мені так сподобалося поєднання, що тепер експериментую і готую з подібною начинкою овочі. Спробуйте, блюдо ніжне і соковите, вам сподобається!

  • Сир - 200 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Селера - 20 грам (використовуємо корінь)
  • Braai - 0.5 пучка (можна замінити петрушкою)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кабачок - 1 штука
  • Спеції - За смаком
кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці - фото крок 1
1. Кабачки розрізати навпіл (уздовж), ложкою виймаємо серединку з кожної "човники" . М'якоть кабачків, сир, часник, селера і кінзу змішаємо до однорідності в блендері. Сир тремо на тертці.

Схожі рецепти