Кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Оригінальний, але простий рецепт кабачків, фаршированих сиром, запечених в духовці. Спробуйте обов'язково: поєднання хоч і незвичне, але дуже смачне. Здивуйте домочадців!
Опис приготування:
Я раніше думала, що з сиру можна використовувати тільки при готуванні солодких десертів, додавати в випічку (знову ж - солодку). Потім спробувала лаваш з аналогічною начинкою - і мені так сподобалося поєднання, що тепер експериментую і готую з подібною начинкою овочі. Спробуйте, блюдо ніжне і соковите, вам сподобається!
- Сир - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Селера - 20 грам (використовуємо корінь)
- Braai - 0.5 пучка (можна замінити петрушкою)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Кабачок - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Кабачки розрізати навпіл (уздовж), ложкою виймаємо серединку з кожної"човники" . М'якоть кабачків, сир, часник, селера і кінзу змішаємо до однорідності в блендері. Сир тремо на тертці.
2. "Човники" натираємо сіллю і спеціями за смаком, трохи скроплюємо маслом. Трамбуємо начинку, зверху щедро посипаємо твердим сиром. Запікаємо 40 хвилин в розпеченій духовці.
3. Коли сир трохи згорнеться і затвердіє, а сир апетитно розплавиться, - дістаємо блюдо, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу!