Рецепт Кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці фото

Кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальний, але простий рецепт кабачків, фаршированих сиром, запечених в духовці. Спробуйте обов'язково: поєднання хоч і незвичне, але дуже смачне. Здивуйте домочадців!

Опис приготування:

Я раніше думала, що з сиру можна використовувати тільки при готуванні солодких десертів, додавати в випічку (знову ж - солодку). Потім спробувала лаваш з аналогічною начинкою - і мені так сподобалося поєднання, що тепер експериментую і готую з подібною начинкою овочі. Спробуйте, блюдо ніжне і соковите, вам сподобається!

  • Сир - 200 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Селера - 20 грам (використовуємо корінь)
  • Braai - 0.5 пучка (можна замінити петрушкою)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кабачок - 1 штука
  • Спеції - За смаком
кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці - фото крок 1
1. Кабачки розрізати навпіл (уздовж), ложкою виймаємо серединку з кожної"човники" . М'якоть кабачків, сир, часник, селера і кінзу змішаємо до однорідності в блендері. Сир тремо на тертці.
кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці - фото крок 2
2. "Човники" натираємо сіллю і спеціями за смаком, трохи скроплюємо маслом. Трамбуємо начинку, зверху щедро посипаємо твердим сиром. Запікаємо 40 хвилин в розпеченій духовці.
кабачки, фаршировані сиром, запечені в духовці - фото крок 3
3. Коли сир трохи згорнеться і затвердіє, а сир апетитно розплавиться, - дістаємо блюдо, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу!

Схожі рецепти