Рецепт Кабачки з фаршем і помідорами фото

Кабачки з фаршем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Викладаю тут рецепт приготування кабачків з фаршем і помідорами, тому що я недавно спробував, і мені дуже сподобалось.

Опис приготування:

Це рецепт приготування кабачків з фаршем і помідорами, заправлених сиром. Сир додаємо для аромату і для зовнішнього вигляду. Можна їсти з гарніром, але краще окремо.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Фарш - 200 грам (свинина, яловичина, за смаком)
  • Сир - 150 грам (бринза, сулугуні, Адигейський, за смаком)
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
кабачки з фаршем і помідорами - фото крок 1
Спочатку вирізаємо кільця з кабачків, виймаємо м'якоть і нарізаємо її на дрібні шматочки.
кабачки з фаршем і помідорами - фото крок 2
Дрібно нарізаємо помідор, цибуля і кидаємо в сковорідку разом з фаршем і кабачками (м'якоттю). Додаємо сіль, перець за смаком і тушкуємо на повільному вогні 20-25 хвилин.
кабачки з фаршем і помідорами - фото крок 3
Даємо начинці охолонути, перекладаємо в миску, додаємо в неї два яйця.
кабачки з фаршем і помідорами - фото крок 4
Тепер смажимо кільця кабачків на рослинній олії. Через 3-5 хвилин (коли краю кабачків обсмажаться) додаємо в них приготовлену начинку.
кабачки з фаршем і помідорами - фото крок 5
Натираємо сир і посипаємо їм кабачки з начинкою. tusim 20-25 хвилин. Блюдо готово, можна подавати до столу!

Схожі рецепти