Кабачки з фаршем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Викладаю тут рецепт приготування кабачків з фаршем і помідорами, тому що я недавно спробував, і мені дуже сподобалось.
Це рецепт приготування кабачків з фаршем і помідорами, заправлених сиром. Сир додаємо для аромату і для зовнішнього вигляду. Можна їсти з гарніром, але краще окремо.
- Кабачки - 2 штуки
- Фарш - 200 грам (свинина, яловичина, за смаком)
- Сир - 150 грам (бринза, сулугуні, Адигейський, за смаком)
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Спочатку вирізаємо кільця з кабачків, виймаємо м'якоть і нарізаємо її на дрібні шматочки.
Дрібно нарізаємо помідор, цибуля і кидаємо в сковорідку разом з фаршем і кабачками (м'якоттю). Додаємо сіль, перець за смаком і тушкуємо на повільному вогні 20-25 хвилин.
Даємо начинці охолонути, перекладаємо в миску, додаємо в неї два яйця.
Тепер смажимо кільця кабачків на рослинній олії. Через 3-5 хвилин (коли краю кабачків обсмажаться) додаємо в них приготовлену начинку.
Натираємо сир і посипаємо їм кабачки з начинкою. tusim 20-25 хвилин. Блюдо готово, можна подавати до столу!