Кабачки в духовці з фаршем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, але ситне блюдо - і гарнір, і м'ясо. По суті, це запіканка з кабачка з м'ясним фаршем. Можна зробити порційну подачу або запекти в одній великій формі. У будь-якому випадку буде смачно!
Для більшої ситності можна в наше блюдо додати шар натертої картоплі, а зверху посипати тертим сиром. До речі, зелень тут теж буде хороша!
- Кабачок - 1 штука
- Фарш - 400 грам
- Черрі - 5 штук
- Куряче яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком

1. Підготуйте необхідні інгредієнти.

2. Кабачок почистите і натріть на тертці.

3. Додати сіль, залиште хвилин на 10, потім добре відіжміть.

4. У фарш додайте сметану, приправити сіллю.

5. Додайте яйце і добре перемішайте.

6. У жароміцних форму викладіть кабачки, а зверху фарш. Злегка утрамбуйте.

7. Помідори розрізати навпіл і викладіть зверху, злегка їх вдавлюючи в фарш.

8. Запікайте в духовці при 180 градусах близько 40 хвилин. Смачного!