Кабачки в духовці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете порадувати своїх рідних смачним і ситним блюдом, при цьому не витративши на нього багато часу і сил, то рецепт, як приготувати кабачки в духовці з фаршем, вам обов'язково сподобається!
Кабачки в духовці з фаршем можна приготувати у вигляді запіканки, дрібно порізавши овочі або натер їх на тертці і виклавши все це разом з фаршем в форму для запікання. Але мені більше подобається варіант приготування човників з кабачків з фаршем та сиром. Блюдо виходить не тільки дуже смачним, але і ефектним. Тільки уявіть здивування і захоплення ваших дітей, коли ви подасте їм на вечерю такі човники! Додатково їх можна прикрасити вітрилами з сиру або помідорів. Радуйте своїх рідних смачною і корисною їжею!
- Кабачки - 2 штуки
- Фарш свинячий - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки гарненько потріть губкою і промийте, запікати ми їх будемо в шкірці, тому вона повинна бути ідеально чистою.
Кожен кабачок розріжте навпіл. Ложкою вичистіть середину з насінням, щоб утворилася човник.
Фарсі сіль і poperčite, добре перемішайте. Заповніть фаршем підготовлені човники.
Зверху рясно присипте тертим сиром.
Перекладіть човники з кабачків на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку на 45 хвилин.
Кабачки в духовці з фаршем готові. Подавайте їх гарячими. Смачного!